Ashcloud AKA Lilla Gubben

Publicerat: 2013-07-24 / 15:10:00 | Kategori: Cristina Silverbell
Ashcloud AKA Lilla Gubben är en 5 årig Appaloosa valack med mycket iver i kroppen! Jag köpte honom den 24 juli 2013 - det krävdes en provridning innan jag visste att detta var en kille jag ville spendera mycket tid tillsammans med, oavsett om det är på äventyr, bad vid Törneklipporna eller busridning på Westernbanorna! Han är relativt lätt hanterlig, om man bortser från det faktum att han är otroligt bakskygg. Alltså får man vara extra försiktig när man rör sig bakom om honom. Annars är han otroligt nyfiken & vill vara med på allt!

 
I ridningen är han en svårriden häst, men som jag klickade med direkt! Han försöker alltid, men är väldigt vinglig & kräver sin ryttare. En ryttare som bör vara balanserad & tydlig med hjälperna. Han är väldigt känslig för atta hjälper och jag tror att detta kommer göra honom till en bra allround häst i framtiden eftersom att han är minst lika bra på dressyr, som hoppning, som western! Hans stora favorit är att bada & det finns för honom inget roligare än att välta sig i vattnet vid Törneklipporna, eller ännu bättre: Skvätta ner alla i hans omgivning..!

Hans pappa är såld till ett stall på andra sidan jordklotet, medan hans mamma Elektra just nu finns på Marleys gård. Ni förstår att Lilla Gubben kan ibland vara en riktig mammagris så det är ju alltid roligt att få se honom skina upp när han får hälsa på sin mor. Han har inga syskon för tillfället, men det är planerat att hon ska betäckas med en helt annan hingst i framtiden.

Detta var ett oplanerat hästköp, men som kändes helt rätt från början till slut & jag hoppas att vi kommer få en glad framtid tillsammans!
 



 

Sylvie Yellowstone
Publicerad: 2013-07-24 / 15:53:13 | Blogg: http://sylvieyellowstone.blogg.se

Snyggt med gult !:)

Esmeralda Silverforce
Publicerad: 2013-07-25 / 08:22:57 | Blogg: http://monokerus.se/

Stilig pålle det där :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback