Blå, blå känslor

Publicerat: 2013-09-25 / 13:10:00 | Kategori: Kläder & Utrustning
Idag har jag köpt en ny jacka från silvergladebyn! Jag vet inte varför jag föll för den här jackan men den kändes bara så rätt när jag provade den så jag köpte den och till ett riktigt bra pris ochså :D 
 
 
 
 
 
 

Dagliga rutiner

Publicerat: 2013-09-25 / 09:43:00 | Kategori: Sophia Youngstar
Dessa sju punkter är saker som jag gör för det mesta när jag loggar in på Starstable. Självklart finns det lite annat småfix som även ingår i mina dagliga rutiner! Som t.ex. att bara rida runt, motionera hästarna eller hänga med bästa klubben Ice Mustangs!

Detta är sju saker som jag startar dagen med!
  •  Sköta alla mina hästar - borsta, kratsa hovar, mata & ge vatten! 
  •  Stänga alla dagliga sprickor 
  •  Göra alla dagliga uppdrag med AAE
  •  Fortsätta levlingen av Daydreamer.
  •  Tävla ponnyloppet med Brolle (Rockstar!)
  •  Arbeta på ryktet med Jorviks fiskeklubb!
  •  Göra alla dagliga uppdrag i Valedale!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En karaktär som klampar på mina nerver

Publicerat: 2013-09-24 / 19:36:11 | Kategori: Cristina Silverbell
Ända sedan dag ett har jag (no offense mot dem som faktiskt tycker om honom..) haft otroligt svårt för James, ja ni vet Fort Pinta-James? Till att börja med så innehåller den lilla knatten, alldeles för många dåliga egenskaper - hur får all bitterhet plats i den lilla förpackningen, kan man ju undra?

Nåja, saksamma! Han visar under flera äventyr, speciellt då vi är på jakt efter den  försvunna skatten, riktiga tecken på girighet & en viss bitterhet över att andra lyckas istället för han själv. Visst undrar man då lite över hur han & Alex (..som är hans storasyster, för er som inte vet det!) kan vara så pass olika varandra? Även fast det kan ibland ses som en självklarhet att syskon ska vara varandras motsatsen.. Detta leder ju tanken vidare till att kanske är lille James, just är så girig som han är - för att han alltid stått i skuggan av sin storasyster? Tänk efter, hur stor roll spelar Alex & hur stor roll spelar James i det hela? Vad förknippas de båda individerna med? En är soulrider och upplever äventyr, medan den andra spenderar hela dagarna med att tejpa upp affischer på Fort Pinta? Hmm, exakt! Stackars James.. Fast visst skulle det väl gå åtminstonde lite bättre för honom om han gaskade upp sig och fixade till den där tråkiga attityden han har?!

Ännu ett exempel på hur vår vän James kan vara lite småt ego: dvs. allt som räknas är jag, mig o mitt.. - observera att detta är från det senaste uppdraget med ponnysarna!

 
 

Nämen ser man på..?

Publicerat: 2013-09-24 / 18:51:32 | Kategori: Cristina Silverbell
Blev ett kort & totalt oplanerat besök till frisören i Silvergladebyn - jag drog en riktig spontare som man så fint säger.. Ooooch jag kunde inte vara mer nöjd över mitt hår, efter några paket hårfärg & lite hårförlängningnar ;)
 

Är Jorvik Gazette nu borta för gott..?

Publicerat: 2013-09-13 / 11:09:00 | Kategori: Starstable
Ni som spelat Star Stable ganska länge minns säkert Jorvik Gazette? För er som inte gör det, så var detta en tidning som drevs av Star Stable-gänget & kom ut då ungefär varannan månad. Tidningen fylldes med allt från det allra senaste i butikerna, till de nyaste äventyren, men även annat smått och gott! Nu verkar det tyvärr som om tidningen är ute ur bilden for gott, då länken i sidospalten som fanns på nyheter nu är borta, även så verkar alla nummer också ha försvunnit!

Jag tycker det är jättesynd då jag älskade tidningen, den var fantasifull & något att så fram emot utöver uppdateringar och äventyr! Frågan är nu om det kommer komma något nytt, eller har teamet nu lagt hela tidnings-grejen bakom sig?? Hmm.. Med sorg måste jag nog erkänna att det andra alternativet känns mer troligt.. Men minnet av denna trevliga tidning kommer alltid finnas i våra hjärtan!

 

Glasögonen har anlänt!

Publicerat: 2013-09-12 / 17:58:00 | Kategori: Kläder & Utrustning
Eftersom att jag under den senaste tiden knappt haft någon tid till att vara inne på SSO, så har jag totalmissat att glasögon och solglasögon skulle komma denna vecka! Men visst var det en trevlig överaskning att just denna trevliga accessoar äntligen anlänt till spelet. Dock kan man tycka att det var lite sent, jag menar: sommaren är väl över nu, inte sant? Nåja, ingen mening att noja över sådana smågrejer! 

Även om priserna var aningens för höga för att det ska vara värt det, och glasögonen i sig inte sådär överdrivet snygga - så måste jag ändå hissa dem! Det är kul att småkraffs som t.ex. glasögon kommer, för det gör ju ens karaktär mer personlig och unik! Mina favoriter var utan tvekan de svarta pilotglajjorna & sedan de extra dyra, brunaktiga solglasögonen, får även erkänna att de gratis LT brillorna var helt okej dem med..

 

FPC med Skrutten

Publicerat: 2013-09-12 / 13:18:00 | Kategori: Championat
Igår så körde jag för första andra gången championat med Snowrocket, egentligen är det meningslöst om jag vill satsa - eftersom att han är på level 2 (...) Men det gick så bra så förrutom att det inte gick sådär överdrivet fort heh.. Men inga rivningar eller liknande så jag är nöjd! Okej den egentligen anledningen till att överhuvudtaget tävla var för att fota och för att jag tycker ponnysarna är så dödligt söta!

 

Förändring ger plats för förbättring

Publicerat: 2013-09-12 / 11:09:00 | Kategori: Cristina Silverbell
Som ni kanske märkt så är jag en sådan person som älskar att jämföra hur saker utvecklas och förändras, speciellt sidor som nu t.ex. Star Stable. Jag har letat fram filmer, bilder och allt möjligt bara för att ge både er som inte varit med så länge & mig själv en bättre uppfattning. Detta är någt som jag anser både roande och intressant!
Så kom jag att tänka på den otroliga renovering som gjordes av sidan för ett bra tag sedan, jag minns själv inte så mycket - då detta inträffade precis under en av mina pauser. Alltså loggade jag bara in en dag en tid senare och insåg att hela sidan var annorlunda. Dock kan jag inte säga att det kom som en chock eller något, ibörjan märkte jag inte ens det. Jag älskar den förändring som sidan gjort, den har rustats upp för att kunna växa sig större och större för var dag som går - och tur är väl det då den faktiskt gör det! Fördelen med den gamla, var att jag tyckte den var lite 'mysigare' den kändes lite mer spännande och originell, men den nya är som motargument mer lättförstådd & mer stilren! Jag uppskattar både det gamla och nya Star Stable, fast inget kommer ju kunna konkurrera med hur otroligt bra det är idag. En annan sak som jag älskar hos spelet, är att den inte tar slut, just som du trodde att du sett allt så finns det ännu lite mer att se, upptäcka och förstå!

Minns ni också den gamla designen som sidan hade?
 
 

“If you’re brave enough to say goodbye, life will reward you with a new hello.”

Publicerat: 2013-09-11 / 17:32:06 | Kategori: Cristina Silverbell
 

Vinterdesignen på plats!

Publicerat: 2013-09-11 / 16:48:00 | Kategori: Övrigt
Sådär ja! Nu är den nya designen insatt och klar, vad tycker ni? Om ni frågar oss så blir det nog faktiskt en hiss, då det verkligen behövdes en uppfräshning av bloggen. Denna är kanske på några små sätt lite lik den förra, dock försökte vi få in så mycket nytt som vi kunde - för att det skulle bli någon skillnad! För visst är det väl extra roligt att kika på före & efter bilderna, när det är en rätt stor skillnad - både vad gällande kvalité, fantasi och idéer! Och efter en hel dag av pyssel, så är den äntligen klar.. Voilà & välkommen in!
Min nya vardagsoutfit

Publicerat: 2013-09-11 / 12:08:00 | Kategori: Cristina Silverbell
Så gott folk! Efter att ha bränt ca 200 SC på två plagg (...) så är outfiten komplett! Är otroligt nöjd och kommer köra med denna ett bra tag framöver. Dessutom så satt den ju svinsnyggt på Nightmaster *-* Kungen!

Au revoir (på återseende) Coolboy

Publicerat: 2013-09-11 / 10:44:00 | Kategori: Cristina Silverbell
Som ni säkert minns har jag på senare tiden grubblat mycket är hurvida jag borde sälja Coolboy eller inte. Igår kväll fattade jag beslutet, efter att ha spenderat hela eftermiddagen i stallet - bara pysslat med honom och gett honom en massa godsaker. Jag har insett att vi är inte helt rätt för varandra, Coolboy är en sann gentleman som förtjänar en ryttare som är redo att satsa hundra procent på honom och det kan jag för tillfället inte erbjuda. Så därför rullade hästtransporten ut från stallplanen igår med min fina Conny. Jag kan erkänna att det högg till i hjärtat när jag hörde hans gnäggning för sista gången, då bilen brummade iväg.. 

Men jag ångrar inte att jag sålde honom, nej inte för fem öre! Han kommer få det så bra nu och med lite tur kommer jag inom en snar framtid dessutom kunna slå på TVn och se honom plocka priser i Grand Prix!

 

Jorviks egna spökjägare

Publicerat: 2013-09-11 / 10:19:02 | Kategori: Tips & Trix
NI SOM VILL UNDVIKA SPOILS FRÅN DET SENASTE ÄVENTYRET BÖR SCROLLA NER TILL TIDIGARE INLÄGG..
Det senaste äventyret var verkligen något som gav en den där woow-känslan! Dessutom var vissa delar lite småtrixiga, men det var ju bara roligt. När man sprang omkring med den där märkliga manicken på ryggen och tog reda på alla skuggsökarna, så väcktes en liten idé i våra huvuden. Efter flera feltagningar och skrattanfall senare så stod vi med en massa filmer, som vi sedan tog vara på till att göra ett litet klipp! Så ni som har lika dålig humor som oss och vill se en (halv) halvseriös musikvideo, kan trycka på play och kika på videon! Fast ni andra kan väl också göra det..


Bloggen återupptas

Publicerat: 2013-09-11 / 10:05:00 | Kategori: Bloggrelaterat
Woopsie, ni trodde inte att ni skulle höra av oss på ett bra tag fram över, eller hur? Men nu är det såhär att båda blev otroligt taggade på att kicka igång bloggen igen & medan denna skrivlust fortfarande finns - kändes det lika bra att ta tag i det! För vi slutade verkligen på topp sist, stadig statistisk & en massa trevliga kommentarer! Så nu kör vi igång & förvänta er en awesome uppdatering det kommande dygnet..! Den enda lilla pyttegrej som  vi måste varna om är att om vi råkar försvinna iväg under något dygn här och var så är det endast pg.a. skolan, men vi ska försöka undvika det!