Today was a good day

Publicerat: 2013-12-09 / 20:19:00 | Kategori: Championat
Kom 1:a i båda championaten jag ställde upp i! Så ja, jag är nöjd. Speciellt med tanke på att Skydancer inte var på topp humör.. Höhö jag måste börja sköta om mina hästar! ;)


Vänta, grupper skapas!

Publicerat: 2013-12-09 / 18:00:32 | Kategori: Championat
Ibland blir jag bara för lack på min dator..! Till att börja med har den börjat lagga vid varje championat, vilket har resulterat till att jag inte kunnat vara med alls. Sjukt synd med tanke på att jag verkar varit taggad på att låta Northmagic glänsa ute på tävlingsbanan. Får ge den lite tid antar jag, löser det sig inte så får jag väl försöka lösa detta på något sätt. Vill ju kunna tävla championaten juu! :(

Trimmat Autumn

Publicerat: 2013-12-02 / 20:38:25 | Kategori: Cristina Silverbell
Fick värsta dressyrrycket helt plötsligt! Så utan att tveka så sadlade snabbt upp Autumn och ledde ut henne i paddocken. Blir fortfarande lika mållös så fort jag kommer ut på ridbanan, den är ju så extremt stor jämfört med alla de andra som finns! Nåja, jag arbetade rätt simpla övningar. Lite ställa och böja på allt från 10 meters volter, upp till 20 meters volter. Satsade lite extra på att få henne att börja arbeta ärligt med bakbenen och tyckte att vi lyckades uppnå ett riktigt trevligt resultat. En stadig och reglerbar form, ett bra tempo och hon trampade under sig ärligt. Sedan får man väl se mellan fingrarna lite när hennes unghäst iver tar över och det blir några som glädjesprång! :)
 

Då var det dags igen

Publicerat: 2013-12-02 / 20:06:00 | Kategori: Cristina Silverbell
Åh jag kan verkligen inte hindra mig från att byta frisyr.. Måste seriöst vara tredje eller fjärde bytet denna månad! :O Detta är dåligt, inte bara för att designerna inte matchar min nuvarande look, utan också för att jag blir fullkomligt ruinerad. Jag som inte direkt har så mycket SC för tillfället, borde verkligen inte spendera dem så pass friskt som jag gör..! Suck. Nåja, är skitnöjd med håret vilket som, dessutom så var det billigt (höhö) vilket inte var helt fel!