Terränghoppning i Hollow Woods

Publicerat: 2013-07-31 / 21:01:00 | Kategori: Ridpass
Idag så tog jag med mig North till Hollow Woods för lite hoppträning ute i terrängen, jag tror att det kommer göra gonom gott att vara ute och hoppa i naturen! Tyvärr så fjantade han runt ibörjan & var totalt ofokuserad. Han vägrade på allt & uppförde sig otroligt drygt vilket inte alls är likt honom då han brukar vara en riktig gentleman, ärlig för skänkeln & hoppar allt man styr honom mot.

Efter ungefär hälften av tiden, så var det som om vi tagit oss över en tröskel. Han ändrade inställning helt & gick fram noll till hundra! Den halvbistra hästen ersattes med en riktig galoppör med hoppteknik som en katt! Vi började då att hoppa över lite stockar och trädstammar runtom i skogen.


Sedan lät jag honom sträcka ut varenda muskel i kroppen i en allert galopp genom den fridfulla skogen! Det var en otroligt häftig känsla kan jag lova när till och med fåglarna tysnat och det enda man hör är ens eget hjärta som bultar i takt med hästens andetag när man störtar fram bland buskar & träd!


Efter det så tyckte jag att vi båda var redo för en lite större utmaning. Vi övergick till att hoppa över murarna nere vid byn. Detta kräver otroligt mycket mer, dels är det mycket mer att titta på för hästen, dels är det lite klurigare för en att bestämma avståndet fram till hoppet & dels så är dem både högre o hotfullare! Men min underbara kille klarade det gallant & tog dem som ingenting!


Sist men inte minst så skrittade jag av honom i paddocken. Detta kändes som en välbehövt pass som uppskattade av både häst & ryttare. Fast visst hade det varit skönt om vi kunnat slippa krånglet ibörjan! 
 

Moorland Championat 20.00

Publicerat: 2013-07-31 / 20:41:41 | Kategori: Championat
 

The Legend of Jorvik

Publicerat: 2013-07-31 / 18:23:13 | Kategori: Cristina Silverbell
När man inte har så överdrivet mycket för sig är det så lätt hänt att man slutar upp på youtube, meningslöst klickande på video efter video för att se om man hittar något nytt kul. Visst man blir väl ändå väldigt glad, när man faktiskt hittar något! I detta fall en video gjord av Grace Riverson. Detta är då legenden om Jorvik som hon har gjort en video till, riiktigt häftigt tyckte jag att det blev och framför allt vilken känsla man får när man ser den istället för att läsa den!


 

To the tunnels

Publicerat: 2013-07-31 / 17:18:01 | Kategori: Sophia Youngstar
När jag kom tillbaka till spejarmästers grotta senare på eftermiddagen när det hade lugnat ner sig så upptäckte jag att det finns en skylt vid det lilla hålet som jordekorrarna använder när dem ska lämna meddelanden där det står " To the tunnels"  Hahaha jordekorrarna är så söta när dem sitter överallt i grottan även om det verkligen var jobbigt när man skulle fästa medelandena på dem när man knappt ser någonting får alla som går runt där.
 
 

Huvudberättelsen fortsätter.. (SPOIL)

Publicerat: 2013-07-31 / 13:29:00 | Kategori: Cristina Silverbell

Dagens uppdrag var utan tvekan det allra bästa på länge. Skaparna har lyckats knyta samman så pass mycket på ett otroligt snyggt sätt! Allt som man väntat på har man nu fått lite klarhet i & det är ju bara synd att man nu får sätta sig ner och vänta på nästa del av huvudberättelsen, nu när allt blivit så fruktänsvärt spännande!

Det hela började ju med att man kom till Elisabeth & pratade med henne, därefter har jag tillsammans med Nightmaster ridit runt över hela området från Jarls Gravvalv ändå bort till Valedale & Gyllandalsskogen! Vi har fört samman Linda & Meteor, hittat dem två första delarna av Ljuscermoninsbok & skickat ut meddelanden med hjälp av Steve's små jordekorrar. Även har vi fått lära känna ett fåtal nya personer bl.a. Spejarmäster! 

 

Gårdagens outfit

Publicerat: 2013-07-31 / 12:49:54 | Kategori: Cristina Silverbell
MÖSSA: Silvergladebyn  //  T-SHIRT: Silvergladebyn  // SVARTA JEANS: Silvergladebyn/Fiskebyn?
HANDSKAR: Silvergladebyn  //  SKOR: Fort Pinta  //  TRÄNS: Valedale //  SADEL: Uppdrag  //  FILT: Fort Pinta BENLINDOR: Fort Pinta  //  DEKORATION: Medalj från Fort Pinta Championat

 

Detta gick ju bra..

Publicerat: 2013-07-30 / 17:58:36 | Kategori: Cristina Silverbell
That moment när man ska göra uppdrag med Mario & inte hinner stanna, men svänger i sista sekunden. O på något märkligt sätt fastnat man i kanten på klippan som hela Observatoriet vilar på :P
 

Dagliga uppdrag vid Observatoriet

Publicerat: 2013-07-30 / 13:31:00 | Kategori: Cristina Silverbell
Det var ett bra tag sedan jag faktiskt orkade ta mig tid att göra de dagliga uppdragen hos Mario uppe vid Observatoriet. Om jag ska vara ärlig så har jag tröttnat ordentligt på det.. Det har blivit lite som Björn & Agnetha uppdragen, kul ibörjan men sedan blir det för mycket. Det blir väldigt segt när man inte känner att man kommer någonstans utan bara står och stampar på samma plats! I nuläget så är jag populär med A.A.E & har nu den längsta resan upp till beundrad framför mig..
Men jag ska nu ta tag i detta & börja göra alla uppdragen som finns där uppe dagligen. Satsigt ;)

 

Så här ser det ut i Chris stall..

Publicerat: 2013-07-30 / 11:58:00 | Kategori: Cristina Silverbell
Eftersom att det står helt stilla i mitt huvud just nu vad gällande idéer till inlägg så tar jag och följer med strömmen vad gällande..

..SÅHÄR SER DET UT I MITT STALL
SPILTA/BOX NR. 1
I den första & enligt mig finaste av boxarna så står min favorit tjej (..och faktiskt det enda stoet i stallet!) Skydancer! Hon är min soulmate som jag har haft ändå sedan dag 1. Yes, hon är alltså min starthäst! Som ni kanske ser på bilden så har hon utrustningen på sig, detta för att jag snabbt ska kunna sitta upp & dra iväg när jag känner för att tävla championat!
 
SPILTA/BOX NR.2
Här står grabbarna grus, min fina killar Nightmaster & Coolboy! Varför just dem hamnat Här vet jag faktiskt inte, det har alltid stått så & eftersom att dem ser ut att trivas tillsammans så låter jag de stå kvar så. Men det var ganska otippat att just dessa skulle bli så bra vänner, då dem i början höll på att tjafsa med varandra hela tiden! Ingen av dem har utrustningen på sig, då jag tycker det känns rätt onödigt: När jag ska rida, så väljer jag en outfit som jag känner för just då!

SPILTA/BOX NR.3
Sist men inte minst, Ashcloud! Stallet nykomling & den nyaste medlemmen i Silverbell familjen! Det var rätt självklart att han skulle stå där. Utrustningen han har på sig är dagens outfit, som han fick stå för - med tanke på att det är honom som jag håller på att levla just nu!

Som ni säkert lagt märke till så har jag inte med den mörka boxen i hörnet. Detta är ju för att jag endast har fyra hästar & jag låter hellre två av dem stå tillsammans än att ställa en av dem i skuggan. Nej det känns bara hemskt att en av dem ska stå i kanten av stallet, i skuggan av alla andra ;_;

 

Vad hände nu?

Publicerat: 2013-07-29 / 21:13:39 | Kategori: Övrigt
Idag så har bloggen varit lite 'off' & det är därför att.. Ja, det har väl helt enkelt bara blivit så, vädret har varit underbart så därför att datorerna varit avstängda fram tills nu på eftermiddagen & då har tiden gått åt till lite fix med designen. Sidospalten & lite andra detaljer för att vara mer exakt! Men imorgon kommer uppdateringen vara så mycket bättre kan vi lova..

 
 

Historien om den otrolige Northmagic

Publicerat: 2013-07-29 / 13:00:00 | Kategori: Sophia Youngstar
NORTHMAGIC 
Northmagic (North) är en valack på 15 år som älskar att tävla championat och långa upptäckfärder! Han är av rasen Jorvikisk tvarmblod och har växt upp i Firgrove och var från början ämnad att bli en gruvhäst i silvergladegruvan! Han fick börja arbeta där när han bara var 2 år gammal, och fick dra tunga lass med kol från morgon till kväll! När gruvarbetarna sedan gick hem för dagen lämnades han och de andra hästarna ensamma i de mörka gruvtunnlarna med en liten tova hö att dela på, tills nästa dag då arbetarna kom tillbaka. Eftersom det var så hårt jobb och dåligt med luft och ljus är så blev hästarna snabbt utslitna och gick till slakt, men North kämpade hela tiden vidare! 

Tre år senare så gick gruvföretaget i konkurs vilket ledde till att gruvan spikades igen & övergavs. Då sålde man ut hästarna till skamligt låga priser för att snabbt bli av med dem. Stackars North började då ett nytt liv som arbetshäst för en kusk som körde häst & vagn inne i stan. Där han fick dra förnämma damer & herrar hela dagarna. Och inte nog med det så fick min fina häst leva på alldeles för lite mat, vilket resulterade att han rasade i vikt.


En morgon i tidig oktober så fylldes tidningarnas förstasidor med den allra största nyheten för dagen! En kusk hade med sin häst & vagn hade slirat av vägen och störtat ner för en bro.. Endast hästen som genom ett under tagit sig loss från vagnen hade överlevt.


Tillsist fick en hästhandlare tag på Northmagic och reste till Vingården i jakt på en bra köpare. Där jag bara en vecka efter att dem anlänt köpte jag honom! I början var han väldigt skygg och nervös men med tiden blev han mer och mer självsäker och nu är han en riktig liten bushäst!

 
Det var historien om hur jag fick tag på min älskade Northmagic som har hjälpt mig i vått och torrt när jag behövt honom som mest och som emellanåt rymmer iväg för att frossa bland Mrs. Holsworths prisbelönta tulpaner!
 
 
 

Annes utrustning skymtar i Star Stable Online?

Publicerat: 2013-07-28 / 17:09:28 | Kategori: Cristina Silverbell
För ett tag sedan så insåg jag att det är ödesryttaren Annes hatt & ridkavaj som ridklubbsförmedlarna runt om i SSO bär! Visst kan man ju även likna vid byxorna lite smått, likaså detaljer som frisyren (observer att både förmedlaren & Anne har tofsar att döma av bilderna under - om jag ser rätt!) Något annat som gick upp för mig var att om Anne tävlar dressyr - varför har hon då inte vita ridbyxor istället fär de gul/beiga? Just vita ridbyxor är ju en självklarhet inom dressyren, så varför följer inte även hon det? Knepigt..

 
 

Sommartider

Publicerat: 2013-07-28 / 16:43:00 | Kategori: Outfits
                                 
 
Mössa: Vit mysluva  // Linne: Skönt sommarlinne  // Handskar: Silvergladeklanens ridhandskar  //
Kjol: Rosa skoluniforms kjol  // Skor: Rosa discoskor//       
Träns: Fint wästernträns  // Sadel: Everwindsadel// Schabrak: Sval filt // Benlindor: Rosa benlindor//  
 
 

Frihetsdressyr med Pricken

Publicerat: 2013-07-27 / 21:39:38 | Kategori: Cristina Silverbell
Dag tre på lära känna veckan har nu börjat gå mot sitt slut & jag börjar lära känna min nya häst mer och mer. Den blyghet han visade först är som bortblåst & vi har börjat knyta band redan. Jag föredrar egentligen att köpa hästarna som unga, för att sedan utveckla dem och forma dem efter mig själv! På detta vis så lär hästen sig i tidigt stadie hur alla hjälper funkar & vi slipper krångla med det sedan. Eftersom att varje ryttare ger olika signaler tycker jag att det är viktigt att så tidigt som möjligt lära den nya hästen just dina signaler för att slippa missförstånd i framtiden!

Men det räcker inte med att arbeta hästen från hästryggen utan det är minst lika viktigt att jobba den från marken, för att förbättra relationen! Så idag så fick drog jag med Ashcloud (haha oj vad konstigt det känns att använda hans riktiga namn, kallar ju honom bara för Pricken annars..) ut för att träna lite frihetsdressyr som det så fint heter!

Visst gick det bra, han är en positiv kille, men som har uruselt tålamod vilket kan krångla till allt ytterligare vid tillfällen som dessa. Under den halvtimme som vi ägnade till detta, så hann vi med både att få honom att lyssna på min röst & kroppsspråk. Men också hann Pricken med en riktig Alcatraz rymning! Jag hade nämligen glömt longerspöt som man inom frihetsdressyren kan använda som en förlängning av armen, så när jag släppte ut honom snabbt i hagen för att springa och hämta det. Men när jag kommer tillbaka så möts jag av en lustig syn. Min galna häst har medan jag varit borta, SPARKAT sönder det nymålade staketet, för att sedan smita iväg in till stallet & börja vräka i sig av höbalen som finns där.. Det var ju inte speciellt svårt att hitta honom - då han lämnade vita hovavtryck efter sig pga. målarfärg han fått under hovarna! Jösses, kan säga att det var mindre kul att be stackars Godfrey om lov för det trasiga staketet.
Dock avslutade vi tillslut träningen med att han på min signal gick upp i en ståtlig stegring :'3 Min prins ♥

Ni får ursäkta bilden, jag är inte sådär överdrivet bra på att redigera.. 
 
 

En springtur bland trädkronorna

Publicerat: 2013-07-27 / 13:05:00 | Kategori: Cristina Silverbell
Inget konstigt här inte! Jag kände bara för att snöra på mig ett par sköna skor & sedan ta en springtur i skogen, sådär 20 meter över marken typ.. En vanlig dag i Cristina Silverbells liv! Hah nä men seriöst, vad hände här liksom? ;D


 
 

Svart/Orange Outfit

Publicerat: 2013-07-27 / 12:22:00 | Kategori: Cristina Silverbell
Eftersom att jag håller på att få Pricken lite mer rutinerad & inkörd på de dagliga sysslorna, så tänkte jag att han skulle få vara modell för dagens outfit!

 
HJÄLM: Västkobbens fiskeby  //  JACKA: Västkobbens fiskeby
BYXOR: Silvergladebyn  // STÖVLAR: Västkobbens fiskeby
HANDSKAR: Silvergladebyn

SADEL: Firgrove // TRÄNS: Fort Pinta
FILT: Långbryggan i GÅD  //  DEKORATION: Uppdrag
 
 
 

Uppgraderat sminket

Publicerat: 2013-07-26 / 18:36:00 | Kategori: Cristina Silverbell
Handen på hjärtat: Jag minns inte när jag senast jag bytte smink! Det var hur länge sedan som helst verkligen. Antar att jag är mer typen som byter hår än smink - segt med tanke på att håret kostar typ tio gånger mer..! Men jag är nöjd, kanske inte det bästa sminket jag haft, men jag gillar det! Det är annorlunda om man ser tillbaka på det smink jag tidigare haft. Dessutom så ska man ju pröva lite olika!

 
Lära känna övningar med Pricken

Publicerat: 2013-07-25 / 22:19:13 | Kategori: Cristina Silverbell
Nu har jag haft Pricken i lite över ett dygn & sakta men säkert håller vi på att bekanta oss med varandra. Som det sanna snille jag egentligen är så fick jag den fantastiska idén att köra lite tillitsövningar med mitt nya stjärnskott! Eller jaa, helt enkelt barbacka & utan träns. På så sätt fick vi lära oss att lyssna på varandra & vara extra lyhörda - annars funkar det inte! Så först red vi till ridhuset, men eftersom att jag avskyr ljuset där & ville ta lite bilder under passet, så ändrade vi snabbt vår destination till 'Valedale! Bland blommor & blad så hade vi sedan en alldeles förträfflig stund tillsammans! Lägg märke till att vi svävar strax ovanför marken på första bilden, haha supermanhäst! 8D

 
 
 
 

För varma sommardagar

Publicerat: 2013-07-25 / 13:44:00 | Kategori: Kläder & Utrustning
Har nu köpt ett nytt sommarplagg! Ett rosa linne med blommönster på. Jag fullkomligt älskar att det är dubbla axelband på det, det gör faktiskt en skillnad & får plagget att se lite lyxigare ut! Jag kommer deffinitivt att ha på mig det mycket i sommar! Och som det står på bilden nedan är linnet väldigt bekvämt och svalt - perfekt för en varm sommardag. Tänkte även pyssla ihop en outfit till detta glada blomsterplagg!
 
 
 

Min åsikt om ridklubbar

Publicerat: 2013-07-25 / 12:32:00 | Kategori: Cristina Silverbell
Jag brukar kunna vara lite utav en "one man-wolfpack" vad gällandet detta ämne. Med det menas att om jag inte hittat en klubb som jag verkligen känner mig hemma i, så föredrar jag att vara s.k. klubblös. Jag har precis som de flesta varit med i hur många ridklubbar som helst sedan jag för första gången satte min fot i SSO & man ser verkligen skillnad mellan vissa klubbar. Men det som jag faktiskt hakar upp mig som mest på är allt tjat om hur populär varje ridklubb är?! Herregud människa, de flesta vill ju gå med i en ridklubb för att ha roligt & knyta kontakter, inte för att sola sig i glansen av klubbens popularitet?! Så resonerar jag i alla fall! 

Men då kommer vi till en eviga frågan vad är en bra ridklubbÄr det en ridklubb med 50 medlemmar plus 300 som står i kö, eller är det en mindre ridklubb som kanske inte så många känner till? Det är svårt, för vissa (Observera: Jag tänker inte på någon speciell) dissar de största klubbarna rätt grovt & tycker endast att man inte syns eller får någon uppmärksamhet, som man istället får i de mindre klubbarna. Men det kan jag tycka inte känns helt rätt, jag har varit med i en av Star Stables idag största klubbar & det var riktigt kul! Folk hälsade alltid när man loggade in & man kände sig verkligen som en i gänget, en riktig familj! Men så ser det säkert inte ut i alla, att döma av hur stort detta ämne faktiskt blivit.. Sedan kan det vara hur mysigt som helst med en liten ridklubb - det kan jag hålla med om, där man känner & umgås med alla som man kanske inte kan göra i en stor! Men det jag vill komma till är jag inte tycker att det är storleken eller hur populär klubben är som räknas, det spelar ingen roll om den är stor eller liten! Det jag tycker påverkar en klubb, är vad medlemmarna själva gör den till. Är det en klubb med schysst folk, så blir det bra - men är det istället en då folk knappt pratar med varandra så blir det inte samma gemenskap!

Ridklubbar är något som kom till SSO för att folk ska ha roligt tillsammans. Men på senare tid har dessa klubb-fighter kommit upp & allt har blivit så mycket svårare än vad det faktiskt behöver vara! Slappna av & ha roligt, det är vad det handlar om - sedan får man avgöra själv om man är den typen av person som trivs i ridklubb, eller om man inte alls är ridklubbs-människan!

 

Adventure time!

Publicerat: 2013-07-24 / 22:05:31 | Kategori: Cristina & Sophia
Jag & Soffan möttes upp vid bergsklättrarstugan i Firgrove för att sedan bege oss ut på äventyr! Som vi erfarna upptäckare brukar säga: ADVENTURE TIME! Haha Sophia var så himla dålig & fastnade överallt :'D Åh hon är min klant! Passade på att ta med Pricken & låta honom se lite nya delar av ön, hihi min super-pålle 8D Men man får erkänna att det är otroligt mysigt att klättra omkring i bergen, medan solen går ner. 

 

Ashcloud AKA Lilla Gubben

Publicerat: 2013-07-24 / 15:10:00 | Kategori: Cristina Silverbell
Ashcloud AKA Lilla Gubben är en 5 årig Appaloosa valack med mycket iver i kroppen! Jag köpte honom den 24 juli 2013 - det krävdes en provridning innan jag visste att detta var en kille jag ville spendera mycket tid tillsammans med, oavsett om det är på äventyr, bad vid Törneklipporna eller busridning på Westernbanorna! Han är relativt lätt hanterlig, om man bortser från det faktum att han är otroligt bakskygg. Alltså får man vara extra försiktig när man rör sig bakom om honom. Annars är han otroligt nyfiken & vill vara med på allt!

 
I ridningen är han en svårriden häst, men som jag klickade med direkt! Han försöker alltid, men är väldigt vinglig & kräver sin ryttare. En ryttare som bör vara balanserad & tydlig med hjälperna. Han är väldigt känslig för atta hjälper och jag tror att detta kommer göra honom till en bra allround häst i framtiden eftersom att han är minst lika bra på dressyr, som hoppning, som western! Hans stora favorit är att bada & det finns för honom inget roligare än att välta sig i vattnet vid Törneklipporna, eller ännu bättre: Skvätta ner alla i hans omgivning..!

Hans pappa är såld till ett stall på andra sidan jordklotet, medan hans mamma Elektra just nu finns på Marleys gård. Ni förstår att Lilla Gubben kan ibland vara en riktig mammagris så det är ju alltid roligt att få se honom skina upp när han får hälsa på sin mor. Han har inga syskon för tillfället, men det är planerat att hon ska betäckas med en helt annan hingst i framtiden.

Detta var ett oplanerat hästköp, men som kändes helt rätt från början till slut & jag hoppas att vi kommer få en glad framtid tillsammans!
  

Nytt och fräscht på Cowboy fronten

Publicerat: 2013-07-24 / 13:59:42 | Kategori: Outfits
 
Jag älskar det nya Cowboy setet! Min favorit del av setet är den snygga skjortan med en svart skarf! Jag kommer förmodligen att köpa den inom kort ;) Jag tycker att byxorna är väldigt klassiska med den bruna färgen fast jag kommer kanske inte köpa dem. Stövlarna är coola med dem bruna detalierna! Handskarna passar nog till det mesta kläderna, gillar dem svarta handflatorna det är en extra tjusig detalj. Hatten tycker jag mest liknar en vitt stråhatt med ett svart band, den är väldigt fin och passar nog bra till det vita cowboy sakerna! Jag hissar detta setet och dem kommer nog snart att finnas i min garderob! 
 
 
 

Appaloosa hästar upp till öronen!

Publicerat: 2013-07-24 / 13:26:00 | Kategori: Uppdateringar
Otroligt fina är dem! Min absoluta favorit är ju den till höger kan jag ju hinta om ^^ Dessutom så har hästarna ju bra rasbonus, nu brukar jag dock inte titta så mycket på just rasbonusen - utan mer på priset & hästen i allmänhet! Som ni ser så är jag lagom pank, efter ett oplanerat hästköp nu tidigare idag!
 
 

Appaloosas & cowboykläder!

Publicerat: 2013-07-24 / 12:48:00 | Kategori: Uppdateringar
Hejsan allihopa!
- Vackra Appaloosas och cowboykläder är nytt i denna veckas uppdatering!

Nya hästar:
- Två vackra Appaloosas har kommit till Marleys Gård utanför Silvergladebyn! 

Vilken fantastisk Appaloosa!
Vilken fantastisk Appaloosa!

Nya kläder:
- Ett cowboyset har kommit till modebutiken The Fashion Barn i Silvergladebyn!

Ett coolt cowboyset!
Ett coolt cowboyset!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget


Okej vad tyckte då jag om detta? Jag fullkomligt älskar hästrasen, den kanske inte är lika 'unik' som frieserhästarna, men den har något visst som jag tycker är väldigt orginellt med rasen! Den är charmig, söt & känns verkligen som Pippi långstrumps häst, Lilla gubben! 
Cowboysettet var inte heller någon besvikelse, riktigt snyggt, bra matchade färger &  det finns väl inte så mycket mer att säga om dem ;)

Det enda jag saknade på denna uppdatering var det svart westerntränset & huvuduppdraget! Men annars diggar jag den skarpt!
 

Nattvandraren - Del 1

Publicerat: 2013-07-23 / 13:00:00 | Kategori: Cristina & Sophia
 
Kommentera gärna vad ni tyckte! Ska vi fortsätta med serien?

Vad är nu detta?

Publicerat: 2013-07-23 / 11:04:00 | Kategori: Huvudberättelsen
Nu har det dykt upp två nya filer i spelet! Eller nu och nu, dessa dök upp den 2 juli 2013 vilket inte var allt för länge sedan ju? (Ni kan se detaljer på bilden) Och filerna har namnen AnneDressage! Kanske är nu ödesryttare Anne påväg att göra entré in i spelet? Vem vet! Jag tror nog att dem flesta minns att anledningen till att hon ännu inte dykt upp är för att hon för två år sedan försvann från en dressyrtävling med sin häst Concorde. Och man tror att Dark Core kan ha något med detta försvinnande att göra. Men visst vore det ju riktigt kul om Anne kom till Jorvik, det vore det ju bara Lisa kvar att hitta - innan alla ödesryttarna är samlade!

Visste ni förresten att det är Annes hatt & kavaj som används av klubbförmedlarna runt om i spelet?
 

Seriestart

Publicerat: 2013-07-23 / 00:40:00 | Kategori: Serier
Idag har uppdateringen inte var den bästa, men anledningen till det är att Sophia & jag i smyg har arbetat på en serie! Den känns rätt för tillfället & med lite tur kan vi släppa del 1 inom det kommande dygnet.. Men vi kan inte lova något så det är upp till er att hålla koll på när releasen blir! Mer säger vi inte utan låter er se när det är dags, men håll tummarna & vi hoppas att ni är lika förväntansfulla inför detta som vi är :D

UPDATE: IDAG KLOCKAN 13.00 KOMMER DEN FÖRSTA DELEN UT! 

Sneakpeak!
 

Detta vill jag ska finnas

Publicerat: 2013-07-22 / 22:27:00 | Kategori: Cristina Silverbell
Det är otroligt sorgligt att det inte kommit ett svart westernträns till Star Stable Online än! Det finns vitt, mörktblått, brunt och alla möjliga färger. Men konstigt nog inte svart? Jag har tusen olika outfits i huvudet där detta svarta westernträns är inräknat, så nu sitter jag bara och väntar på att denna skönhet äntligen ska dyka upp i spelet! För nog borde det finnas ett sådant? Snälla SS låt detta träns träda in i spelet i en kommande uppdatering!?

OBSERVERA ATT BILDEN OVAN ÄR LÅNAD FRÅN STARSTABLE.COM & SEDAN REDIGERAD AV MIG
 

En mörk favorit

Publicerat: 2013-07-22 / 16:17:00 | Kategori: Cristina Silverbell
HATT: Svart toppluva // TOPP: Svart skjorta  // BYXOR: Svarta jeans  // HANDSKAR: Färgstarka handskar
SKOR: Vita discoskor

TRÄNS: Nattgrimma  // SADEL: Nattryttarsadel  // FILT: Vit snöfilt  // BENLINDOR: Vita, enfärgade
DEKORATIONER: Vita man- & svansrosetter
 
KOMMENTAR: En av mina absoluta favoriter vad gällande vardagsoutfits just nu! Troligen detta ni kommer se mig som mest i då detta känns helt rätt & verkligen jag. Svart & enkel men samtidigt väldigt snygg och clean är nog rätt beskrivning för den anser jag! Dessutom funkar det super på Masten då jag kan ljusa upp det lite med vita benlindor & rosetter!

 
Fotografering vid Fort Pinta

Publicerat: 2013-07-22 / 11:37:00 | Kategori: Sophia Youngstar
Idag hade jag och Thunder fotografering vid Fort Pinta. Det gick super bra & den fina omgivningen plockade verkligen fram det bästa hos min fina häst! Haha hon gillar verkligen att bli fotograferad, jag har aldrig sett henne kråma sig så mycket som när vi plockade fram kameran. Hon gjorde sig verkligen till, med öronen rätt fram, nacken i en elegant krökning & sedan svansen högt buren. Outfiten jag hade på mig var en trädgårdsoutfit som jag pysslat ihop med hjälp av sakerna man fick med trädgårdsuppdragen hos Agnetha & Björn, blandat med en nypa julutrustning! ;)
 
 

Gyllenåsarnas championat featuring Rob & Bob

Publicerat: 2013-07-21 / 20:14:39 | Kategori: Championat
Körde ikväll för andra gången i mitt liv Gyllenåsarnas championat, troligen är varenda kotte på SSO redan rätt bra inkörd på det loppet vid det här laget, men inte jag.. Jag brukar helt ärligt inte köra det championatet, brukar föredra annars att köra Fort Pinta championatet som går samtidigt, likaså Moorland. Dessa två championat brukar ju gå parallellt med det i GÅD. Men just Gyllenåsarnas, nej det har inte blivit av.. Detta skvallrar ju om hur otroligt dåligt det gick idag alltså när jag skulle ta mig an detta som jag prövat på endast en gång tidigare & det var för tusen år sedan. Visst jag tog mig runt banan men inte mer än såå.
Jag kan ju skylla på att jag blev distraherad på vägen när jag insåg att Rob & Bob stod bredvid vägen och tittade på! Gyllenåsarnas egna cheerleaders, right? Haha! Aja, så turistig som jag är så var jag tvungen att stanna och ta bild med dem. Alltså kom jag in lite senare än alla andra, dock långt ifrån sist! ;)

↓ Ser ni!? Haha antingen så missade jag det första gången jag körde, eller så har de inte varit där så länge! Åh Rob & Bob, era fåntrattar :')
 

MLC kl.18.00

Publicerat: 2013-07-21 / 18:20:41 | Kategori: Championat
 

Dressyrträning med Daydreamer

Publicerat: 2013-07-21 / 14:49:00 | Kategori: Sophia Youngstar
Movie time! Pysslade snabbt ihop ett litet klipp då jag kör dressyrträning med Daydreamer: filmen är från ett pass som för den gick som en dans! Hon är så himla lydig & lyhörd vilket gör det hela så mycket lättare. Så ställ in filmen på HD-kvalité vilket du gör genom att klicka på det lilla kugghjulet i hörnet & där väljer du bästa möjliga inställning. 


 

Köpa eller inte köpa, det är frågan

Publicerat: 2013-07-21 / 11:09:00 | Kategori: Cristina Silverbell
Innan jag fixade mer Starcoins, så kom det där med att köpa en till häst inte på tal! Jag kände att jag hade varken pengar, tid eller lust till att ta hem en till häst som ska levlas, skötas och så vidare.. Men nu står jag stadigare & tanken har väckts. Det är helt sjukt hur gärna jag vill klicka på köp knappen just nu, för att sedan få upp det glada meddelandet om att min nya häst står och väntar på mig i hemstallet. För är man proffesional shoppaholic som jag så finns det inget bättre än att köpa nya saker, eller i detta fall: hästar! Samtidigt tvekar jag, kommer det funka eller kommer jag behöva sälja den igen på dirren eftersom att jag inte hinner med? Åh, jag är fortfarande inte klar med Masten eller Connys levling och att få ännu en till som ska jobbas upp till level 15?

Suck.. Jag vet exakt vilken häst det är som står på tur & det har jag vetat ända sedan rasen kom till spelet! Men nu när jag äntligen kan köpa den så blir allt så svårt.. Det blir så knäppt när man vill två saker samtidigt, förstår ni hur jag känner? Dessutom är jag den typen av person som övertänker allt, får alltid extrem beslutångest vilket gör att jag står kvar och stampar på samma plats länge! Så alltså Köpa vs Inte köpa?
 
 

En liten bit av himlen

Publicerat: 2013-07-20 / 13:55:00 | Kategori: Kläder & Utrustning
Jag köpte idag en ny filt till mina hästar, då jag älskar den blå färgen på det!  Det var inte specielt dyrt heller, utan kändes väldigt lagom till vad jag var beredd att ge för det. Så nu är jag taggad på att börja matcha ihop min nya himmelsblå outfit!
 
 

Mitt absolut sämsta champioinat

Publicerat: 2013-07-20 / 13:12:00 | Kategori: Championat
.. Är utan tvekan Valedale Championatet! Usch, jag failar varje gång. Inte nog med det så springer jag även alltid vilse, så det slutar med att när tävlingen avslutas så har jag irrat mig bortåt Firgrove ;_; Nåja idag lyckades jag i alla fall ta mig till Avalons hus innan det bröts! Haha framgång!

 

Dubbla SC i helgen!

Publicerat: 2013-07-20 / 12:29:00 | Kategori: Cristina Silverbell
Dubbla Star Coins vid alla köp i helgen! Köp Star Coins i helgen så får du dubbelt så många!
Samma gäller när du köper Star Rider, då dubblar du mängden Star Coins du normalt skulle fått!

Erbjudandet är tillgängligt från klockan 18.00 (GMT) Fredag den 19 Juli, till 11.00 (GMT) Måndag den 22 Juli.

Yes! Jag ska passa på att köpa i helgen, har längtat efter detta då det är ju mycket mer värt att köpa när man får dubbelt så mycket för pengarna! Nu fasen så har jag fått en bra start & är galet taggad inför att börja provrida och leta efter häst numero 4!
Horse
 

Dagens outfit (Fredag)

Publicerat: 2013-07-19 / 15:02:00 | Kategori: Outfits
                         
 
Hjälm: Marleyshjälm// Tröja: Varmtröja// Byxor: Snyggarosa jeans// Stövlar: Tans gamla ridskor//
Handskar: Silvergladeklanens ridhandskar
 
Träns: Vintergrimma// Sadel: Nattryttarsadel// Schabrak: Stor bobcatfilt// 
 
 

Ny stil åt Daydreamer

Publicerat: 2013-07-18 / 15:27:01 | Kategori: Sophia Youngstar
Idag så lät jag Daydreamer äntligen släppa ut manen. Det kändes helt rätt att ta ur knopparna eftersom att jag börjat tröttna lite på dem, plus att hon inte alltid behöver vara knoppad som inför dressyrtävling! Så nu har hon en lång fin man som böljar i vinden *-*
 

En gåva från Rob & Bob (SPOIL)

Publicerat: 2013-07-18 / 13:23:00 | Kategori: Cristina Silverbell
Mycket av kläderna man får i uppdrag, kan jag ha lite svårt att hitta outfits till & liksom kunna bära upp! Men gåvan från smugglarna var en glad överaskning. En lila jacka! Nom nom nom, perfekt med tanke på att jag har ett lila träns som jag köpte för längelänge sedan & aldrig kunnat använda eftersom att jag inte har något lila i min garderob ;_; Men nu är den tiden förbi & jag tänkte nu på en gång ta att fixa ihop en outfit till detta mästarplagg. Dessutom är det ju väldigt bra! Med 8 i rida, 4 i hoppa & 1 i kommando!

Förresten: Är det bara jag som tänkt på hur trevliga Rob & Bob har blivit? Förrut var de riktig surpuppor, men nu så är dem riktigt glada! Haha kanske för att vi räddad Bob från en haj & en galen kapten Brus.. Men de var ju dessutom så himla snälla & gav butlern hans dröm kristallflaskor, hunden speciellt goda hundkex & Carney hans glödlampor!


Arabiskt fullblod till Jorvik?

Publicerat: 2013-07-18 / 12:13:00 | Kategori: Cristina Silverbell
Upptäckte precis att texten ändrats, när man trycker på "Spelet" för att läsa mer om Starstable! Förrut så stod ju den gamla legenden om ön Jorvik och om hur allting skapades! Nu har detta ersatts av en mer modern beskrivning av spelet - om att man kan köpa flera hästar, championat & hur du hjälper invånarna ex, Steve med jordekorrar! Men det är inte allt som står, ju det står även nämnt i texten om hur du kan köpa "eldiga arabiska fullblod" och då planteras ju frågan: Kommer det komma araber till Jorvik snart? Det återstår ju att se!

 
 

En dörr i isberget

Publicerat: 2013-07-17 / 19:54:00 | Kategori: Sophia Youngstar
Under en ridtur idag så stötte jag på något nytt - som troligen kommit med någon av de senare uppdateringarna - en stor port i isen i ValeDale! Jag undrar vad som finns bakom den, kanske är det vägen till Grådagsbergen där Lisa finns? Eller kanske bara en mystisk grotta? Förmodligen ligger fortsättningen på huvuduppdraget inte långt borta nu.. Hoppas jag! Då kanske man får börja leta efter Lisa eller Anne! För i tidigare delar av uppdraget har dessa soulriders ju nämnts väldigt många gånger.
 
 
 

Soulriderhäst på vift

Publicerat: 2013-07-17 / 19:48:00 | Kategori: Cristina Silverbell
Jag tror att det är svårt att undvika att få höra den stora nyhet som spridit sig som en löpeld över SSO. Nämligen att en av soulridernas häst travar omkring ute i Gyllenbladskogen. När ryktet nådde mig kunde jag absolut inte låta bli att på en gång sticka dit & se med egna ögon! Och visst var det så att lille Meteor, som han heter, var där. Dessutom var han ju hur gullig som helst, ljus liten mule & busig man *-* Hoppas verkligen att man någon gång kommer kunna få en sådan till ens egna hästar, för den är ju skithärlig!
Det verkar nu som om fortsättningen på huvudberättelsen är påväg? Det vore ju ganska awesome om den kom med nästa onsdagsuppdatering till och med? Men man vet aldrig & det är otroligt svårt att förutspå sånt.. Fast man kan ju alltid hoppas!

 
 

Nya kläder & utrustning vid Observatoriet

Publicerat: 2013-07-17 / 17:48:11 | Kategori: Uppdateringar

 
 

På andra sidan vattnet, nytt område (SPOIL)

Publicerat: 2013-07-17 / 17:12:00 | Kategori: Cristina Silverbell
 

Dagens planer

Publicerat: 2013-07-17 / 11:40:00 | Kategori: Cristina Silverbell
» Få Nightmaster till level 12
» Köra & fota onsdagsuppdateringen
» Göra dagliga uppdrag hos Mario
» Fixa med ***** ******** (heeemligt!)
» Möta upp Sylvie Yellowstone en kortis för fotografering! (kanske)

 


"På äventyr med Rob och Bob!"

Publicerat: 2013-07-17 / 10:36:00 | Kategori: Uppdateringar
Hejsan allihopa!
Nya äventyrliga uppdrag med Rob och Bob är nytt i denna veckas uppdatering!

Nya uppdrag:
- Smugglarna Rob och Bob har något på gång igen! Rid till Smuggelgrottan som ligger nedanför Fågelskrämsåsen, och prata med dem!

Smugglarna Rob och Bob!
Smugglarna Rob och Bob!

Nya kläder och utrustning:
- Nya kläder och utrustning finns nu i Marios butik uppe vid Observatoriet!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gängetLite tankar då? Jovisst verkar uppdragen med våra rövarvänner roliga & det är alltid härligt med nytt i butikerna! Men nej jag kände att veckans onsdagsuppdatering var lite väl.. Lite kanske..? Alltså jag skulle gärna vilja haft lite mer, kanske nya dekorationer? Eller självklart huvudberättelsen! Hmm, ska logga in sedan så vi får se då. Hihi jaa man får ju vara glad över nya gula uppdrag ^^

 

Vingården by night

Publicerat: 2013-07-17 / 00:33:00 | Kategori: Cristina Silverbell
Åh alltid lika mysigt att rida runt när det blivit natt! Det är så fridfullt & man kan fota utan att få sneaky spelare i bakgrunden på bilderna ;) Hmm, har förresten blivit lite sugen att flytta igen! Kanske får tacka Vingården för tiden som gått & drar med packningen norrut? 

 
 

Frieserhästar på rea!

Publicerat: 2013-07-16 / 18:22:00 | Kategori: Sophia Youngstar
Minns ni att de sade att frieser hästarnas orginalpris skulle vara 1299 SC & bara under en kort tid efter releasen skulle vara extra billiga? Det verkar som om Starstable-gänget glömde bort det, eftersom att hästarna fortfarande säljs med rea-priset 990SC!
Fast det kan ju också vara så att dem ändrade sig, så att frieser hästarna allid kommer att vara lite billigare? Hmm, vi får väl se men man kan ju alltid hålla tummarna! Inte för att det gör mig någon skillnad, jag har ju min Thunderblaze och är otroligt nöjd med mitt köp. Gaahh, kan fortfarande inte riktigt fatta att dessa vackra varelser äntligen kommit till Jorvik.

 
 
 
 

Level 11 - 4 to go!

Publicerat: 2013-07-16 / 15:31:31 | Kategori: Cristina Silverbell
Nu är det (bara?) 4 levlar kvar innan Masten är färdiglevlad! Ser fram emot att köra igång träningen med Conny också, men först måste jag prioritera att träna klart black beauty ;)
 
 
 

Coolboy "Conny"

Publicerat: 2013-07-16 / 14:54:00 | Kategori: Cristina Silverbell
Jag höll på med att fota lite outfits idag till bloggen med Coolboy (=Conny) då tanken plötsligt slog mig: Jag vet i princip ingenting om min lille hästs ursprung & vad han höll på med innan jag började rida honom? Det enda jag visste när jag köpte honom av en hästhandlare som var på genomresa uppe i Firgrove var att han var en valack på 16 vårar av rasen Morganhäst, även att han hade släkt i USA. Han var otroligt snäll redan från början, så han var verkligen inte ett av dem fallen då ryttaren köpt en tvärilsken & elak häst som sedan blivit snäll. Nej min Conny var snäll som ett lamm redan från början och skulle inte göra en fluga förnär.
Men jag tog i alla fall tag i det & kontaktade hästhandlare som nu jobbar på ett stall i Jorvik, alltså hade jag ingen möjlighet att träffa honom, utan vi fick ta allt per telefon! Där berättade han allt han visste om min Conny. Coolboy föddes sommaren 1997 i ett stall speciellt inriktat på uppfödning & inridning av Morganhästar. Håll i er nu, stallet låg i Vermont, USA! Där började han ridas in vid 5 års ålder, vilket är ganska sent & det förklarar de svårigheter han ibland har i ridningen, speciellt i dressyren. Hans pappa var en rejäl hingst vid namn Golden Zipper med ett okänt ursprung men som mot alla odds blivit en bra avelshingst. Mamman var lite nättare, en prisvärd westernhäst med kvicka hovar, vid namn Smulan. Men man fick inte låta namnet lura en, för hon var lite småbitskt! Han har även en halvbror, som man nu inte har någon aning om vart han hamnat, men han tros vara kvar i USA.
Vid 14 års ålder satte han för första gången sin hov i Jorvik, vid Gyllenåsarna för att vara exakt, där han anlände till ön med båt. Han togs emot av en okänd mystisk ryttare som sedan tog hand om honom i ungefär ett år. Vid årets slut, så såldes han vidare till hästhandlaren som spenderade hela det följande året till att försöka hitta en ny ägare till hästen. Ju äldre dem blir & svårare de är i ridning, desto svårare blir det att hitta en bra köpare. Året passerade långsamt & vid årsskiftet så fann jag Coolboy. Det krävdes många provridningar & mycket tid för att få oss att gå ihop och fungera tillsammans i ridningen. Men jag visste alltid att det var värt det, han var en häst värd att vänta på! 
Och detta är då Coolboy's resa..


Life isn't about waiting for the storm to pass..

Publicerat: 2013-07-15 / 21:39:00 | Kategori: Cristina Silverbell
 

MLC 20.00 (igår)

Publicerat: 2013-07-15 / 12:39:46 | Kategori: Championat
Haha detta skulle ha publicerats igår men något krånglade uppenbarligen :P

 

Observatorieloppet

Publicerat: 2013-07-14 / 12:17:00 | Kategori: Cristina Silverbell
Jaoo jag ligger ju lite efter i flera uppdrag så idag fick jag för första gången köra Observatorieloppet! Ahh vad härligt, så himla häftigt lopp. Stor hiss från min sida, det var lite klurigt på vissa delar och även om jag sprang bort första gången så klickade det direkt! Ska börja leta lite genvägar nu så får vi se om jag fixar en video senare..?

 

MLC 20.00

Publicerat: 2013-07-14 / 09:32:00 | Kategori: Championat
Gårdagens MLC ledde till en oväntad bronsmedalj! LOL jag failade grovt ett par gånger men det var ju bara att fortsätta och sista biten innan mål så smet jag förbi ryttaren innan mig och snodde tredjeplatsen. Ett till MLC brons.. Aja får se om jag säljer det eller behåller det ^^

 
Gamemaster vid FGC

Publicerat: 2013-07-13 / 21:26:00 | Kategori: Championat
När jag deltog i dagens FGC så var Game Master Elise med i min startgrupp. Man kan ju undra lite varför? Alltså vad jag vet så brukar dem ju oftast inte vara med, men jag antar väl att det var för att korrigera någon bugg eller kolla att allt är som det ska! Måste lägga till att hon har en sjukt söt häst också *-* Åh, jag älskar painthästarna, så otroligt söta är dem ♥
 
 

Ridning i skymningen

Publicerat: 2013-07-13 / 13:01:00 | Kategori: Cristina Silverbell
Runt 22.00 tiden är nog min absoluta favorit tidpunkt! Himlen är färgad helt underbart rosa-blå & ljuset är döläckert. Så jag passade igår vid skymningen på att ta ut min favoritpingla Skydancer för att fota lite ute på Ewervindfälten som för den delen är en väldigt härlig bakgrund som gör bilden rätt harmonisk! Jösses vad djup jag blivit men bamm vad fina bilderna blev!
 

Det finns en anledning till..

Publicerat: 2013-07-13 / 11:34:00 | Kategori: Cristina Silverbell
 

Firgrove Championship

Publicerat: 2013-07-12 / 22:14:52 | Kategori: Championat
En av mina sämre rundor utan tvekan.. Det positiva var väl att jag hann ta det lugnt och ta några bilder på vägen! Men tänkte ta och köra ett championat någon dag då jag bara fotar & chingar bilder till bloggen.
 

FGC 22,00

Publicerat: 2013-07-12 / 22:11:19 | Kategori: Övrigt
Det gick väldigt bra på FGC ikväll! Trots ett grovt fail - jag kraschade in i höbalen vid Pauline - så hamnade jag på fjärdeplats & precis utanför placering alltså! Men jag är helt hundra på att det hade blivit rosett om mitt lilla misslyckande inte hänt.. Jag är väldigt nöjd ändå med min plats & min lille häst som räddade allt!
 
 
 

MLC kl.18.00

Publicerat: 2013-07-12 / 18:08:42 | Kategori: Championat
Det gick faktiskt över förväntan på MLC & tillslut lyckades jag och Skydancer knipa andra platsen! 
 

Jultomten, lite sen kanske?

Publicerat: 2013-07-12 / 17:14:00 | Kategori: Sophia Youngstar
Chris utmanade mej idag på en vadslagning. Jag skulle springa runt på VG klädd som jultomten och fråga alla vilken dag det var & sedan uttrycka hur sen jag var med att lämna ut klapparna. Haha vad mer kan man säga än att jag vann! ;)
 
 
 
  
 
 

Islandshäst till SSO

Publicerat: 2013-07-12 / 17:00:00 | Kategori: Sophia Youngstar
Jag hoppas verkligen att det kommer att komma Islandshästar till Jorvik! Skulle vara super coolt särskillt om man kunde tölta med dem. Jag hade nog utan tvekan varit först i kön om att köpa en i så fall! Om dem skulle komma tror jag att dem skulle vara lite mindre en dem andra hästraserna, för det är dem ju i verkligheten också så det känns ju rätt logiskt! Förresten har ni tänkt på att Tim-Can liknar en islandshäst med sin stora pannlugg och lite utav sin kroppsbyggnad?
  
 

Alltså kanske inte helt hundra, men jag skulle lätt kunna tänka mig att se Tim-Can komma töltande över en äng!
 
 
 
 
 

Det är på G

Publicerat: 2013-07-12 / 16:34:39 | Kategori: Övrigt
 

Dagens outfit (Torsdag)

Publicerat: 2013-07-11 / 20:18:20 | Kategori: Outfits
 
luftjacka // silvergladeklanens handskar // rosa skoluniformskjol // tans gamla stövlar 

fint westernträns// everwind sadel// brun sportfilt

 

Miljöboven Jasper

Publicerat: 2013-07-10 / 17:30:00 | Kategori: Sophia Youngstar
Har ni tänkt på att Jasper är en riktig miljöbov? Han tomgångskör sin traktor 24/7 och det är inte särskilt snällt mot miljön eller vad tycker ni? Dessutom så ser den gamla skrothögen ut att släppa ut galet mycket föroreningar & avgaser? Hohoo, inte bra, inte bra.
 
  
 
 

Motion av Masten

Publicerat: 2013-07-10 / 16:33:00 | Kategori: Cristina Silverbell
Eftersom att mina kära hästar fått gå på bete under tiden jag varit bortrest så har det börjat kännas dags att sätta igång de lite smått igen. Alla tre har blivit härligt fluffiga och fått riktiga sommarmagar! Men eftersom att jag tänkt börja tävla lite smått nu så är det bäst att låta de värmas upp och komma igång igen innan allt kör igång. Men idag så tog jag och tränade lite med Masten, så tar jag de andra imorgon!Jag började jobba igång med Masten som var grymt trippig och okoncentrerad: alltså fick det bli ett chillpass. Barbacka och för att låta honom slappna av och ta allt i sitt tempo så körde jag lite lösgörande och blandade övningar som jag trodde skulle passa.Jag arbetade honom på en liten volt, med en tydlig ställning i nacken. Passade även på att flytta ut bakdelen och pilla lite på detaljer. Denna övningar varierade jag mycket: på ökad/minskad volt, utåt- eller inåtställd, i galopp/trav.Sedan friskade jag upp minnet med lite vanliga ridvägar, snett igenom, rätt upp och halvt igenom.
 

Jag la in lite blandade skänkelvikningar och flytta-övningar längs sidorna, detta fungerade utmärkt och resulterade en lösgjord och otroligt avslappnad häst! 

Sedan avslutade jag passet med att låta honom galoppera av sig och bli av med lite överskottsenergi! 
 
 
 De nyanlända pållarna

Publicerat: 2013-07-10 / 14:33:00 | Kategori: Cristina Silverbell
Jag började med att rida till Marleys gård & ganska direkt märker man att de byggts om lite - ni ser ju själva på bilderna under att stallet blivit utbyggt så att de två hästraserna får dela stall! Kan ju säga att det var extremt svårt att få bilder på hästarna då det var minst sagt packat runt dem.. Det var typ omöjligt att ens få en glimt av pållarna!
 
Men här är dem i alla fall!

Min favorit var precis som jag gissade de bruna hästarna! Då speciellt den bruna Overon, den ser så himla mysig & söt ut. Lite småförvirrad liksom? Nå men den är helt underbar i allafall. Tyvärr har jag inte pengar nog att köpa en till häst nu men vi får se hur jag känner om några dagar. Förrut var jag ju störtsäker på att jag inte skulle ha någon American Paint horse men nu.. Aja vi får se! Ska ni köpa en?

 
 

Amerikanska Paint-hästar!

Publicerat: 2013-07-10 / 12:15:00 | Kategori: Uppdateringar
Hej!
Vackra Amerikanska Paint-hästar har kommit till Jorvik i denna veckas uppdatering!

Nya hästar:
- Fyra vackra Amerikanska Paint-hästar har kommit till Marleys Gård utanför Silvergladebyn! De unika skäckmönstren heter, overo, tobiano och tovero. Akhal-Teke hästarna har flyttat till Silverglades hästsportcenter för att ge plats åt Paint-hästarna!

De vackra Amerikanska Paint-hästarna!
De vackra Amerikanska Paint-hästarna!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget


Ahh omgg vad snyggga de är! *-* dog lite där! Mina favoriter kommer nog bli de som är brun-skäck har jag på känn.. Tror dock inte jag ska köpa en, utan tänkte istället vänta på vilka fler hästraser som kommer! Kommer ni ihåg listan som de postade precis innan hästfunktionen kom om vilka som faktiskt kommer dyka upp i spelet? Det går framåt, med fler och fler raser i alla fall!
 • Danish Warmblood 
 • English Thoroughbred 
 • DutchWarmblood
 • Morgan 
 • Westphalian
 • Andalusian
 • American Paint Horse - Tobiano senaste uppdateringen
 • Morab
 • Oldenburg
 • Selle Francais
 • American Paint Horse - Overo senaste uppdateringen
 • Appaloosa
 • Lipizzaner
 • Akhal-Teke
Dock vet man ju aldrig, då frisierhästarna inte stod med på listan, men den kanske bara består av raser som är direkt bestämda & sedan kommer det väl fler längs vägen?? Men tänk en lipizzaner eller andalusier, åååh! Tillbaka till uppdateringen nudå: Den var braa, kul med nya raser och allt sånt. Men det hade varit roligt med kanske något nytt lopp eller fortsättning på ett äventyr? Juste! Najs med att Akhal-Teke hästarna flyttat till VGD, stallet har ju stått tomt där tidigare vilket har varit lite trist!

 

Ej namngett område

Publicerat: 2013-07-10 / 12:02:00 | Kategori: Cristina Silverbell
Om man rider bort mot Moorland stranden och följer den norrut, tills man kommer bortåt Nilmers högland & Klipphärad (är inte helt hundra på namnen..) så kan man ta sig ner på en liten strand. Om man därifrån galopperar rätt ut och sedan hoppar så är det precis så att man kan stå på stranden på andra sidan - med andra ord: En av stränderna i Jorvik! Dock har området inte fått något namn än och man kan endast traska omkring i vattnet utanför, ej gå upp på själva stranden. Men man kan fortfarande upptäcka området, hohooo! 

 
 

Ny frissa till CB

Publicerat: 2013-07-10 / 10:04:00 | Kategori: Cristina Silverbell
Det var ju ett tag sedan som jag knoppade manen på Coolboy & det kändes nu som om det var dags för att låta honom släppa ut sitt vackra hårsvall igen så vi passade på att stanna till och fixa det idag! Medan jag ändå höll på så klippte + ryckte jag den också. Om jag ska vara helt ärlig har jag aldrig varit speciellt förtjust i den långa manen som finns - tycker den ser lite för mycket ut och sådär.. Men istället är jag mer för den kortare manen! Tycker att den är helfräsh och dessutom ser den lite småbusig ut vilket är hur charmigt som helst!

 

+/-

Publicerat: 2013-07-09 / 17:01:59 | Kategori: Cristina Silverbell
+++
De senaste uppdateringarna har varit kungliga! Damnn ajj lööv it!
Imorgon är det onsdag & det betyder: ONSDAGSUPPDATERING!
Jag står aldrig uppdrags-lös längre, vilket delvis beror på att jag missat fett mycket men det är najss att alltid ha uppdrag att göra!

---
Jag orkar aldrig levla upp mina hästar! Masten är fast på level 9 & Coolboy på level 5.. Shit vilken ångest ;_;
Två av mina hästar som jag inte kunnat köra superkuren på mår inte sådär överdrivet bra..
Jag ligger sjukt mycket efter på alla uppdrag, punkt.
 Grupptävling med Chris

Publicerat: 2013-07-09 / 16:33:00 | Kategori: Sophia Youngstar
Idag på förmiddagen har jag och Christina tävlat lite olika grupptävlingar och race bl.a. 10 flaggor utmaningen vid det övergivna sommar huset, Firgrove loppet och försten till det övergivna sommarstället. Det var roooligt och jag vann över Cristina flera gånger (även fast hon fuskade i princip hela tiden. Hon är verkligen sämst som både fuskar & förlorar hahah ♥)

 
 

Första championatet efter vilan!

Publicerat: 2013-07-09 / 15:51:00 | Kategori: Championat
Nu så taggar jag och Skydancer inför FGC som dessutom blir vårt första championat efter sommarvilan som vi tog för några veckor sedan! Tänkte dessutom pröva en ny tävlingsoutfit av lite kläder som jag inhandlade för någon vecka sedan - på den tiden som jag inte hade shoppingförbud pga. ridhjälmen jag taggar för!

 
 

Dressyrträning med Thunder

Publicerat: 2013-07-09 / 15:28:00 | Kategori: Sophia Youngstar
Idag så har jag har tränat dressyr med Thunder i ridhuset. Hon är otroligt lättlärd och positiv till arbete så jag har verkligen på känn att hon kan bli något en vacker dag! Hon var jätteduktig & klarade av allt galant, även de svårare övningarna som verkligen krävde mycket av både mig och henne.

Jag red i samlad galopp: så samlade att hon tillslut kunde stå på stället och galoppera, övade på halt och halv halter, sedan blev det lite skänkelvikning och som avslut skrittade vi ut en kortis i naturen runt ridhuset för att båda skulle få pusta ut lite efter dagens hårda pass! 

Nu taggar vi inför ett dressyrpass för Cristina om några dagar, då hon ställer upp som tränare!
 
  
 
 
 

WTF

Publicerat: 2013-07-09 / 13:49:00 | Kategori: Cristina Silverbell
Hahahhaha åh jag är seriöst störtkär i de här bilderna på mig och Skydancer, från när vi körde regndans med häxan Pi! På bilderna har jag det långa 'karamellfärgade' håret, fast jag saknar det faktiskt inte alls. Är sjukt nöjd med det jag har nu så - kort och brunt känns mycket mer jag sååå hihi! 
Men seriöst shit vad maffig Skydancer ser ut! Så himla snygg min häst är *-*
 
 

En riktig stjärnbutik (Del 2)

Publicerat: 2013-07-09 / 10:57:11 | Kategori: Uppdrag
 

Äntligen!

Publicerat: 2013-07-08 / 18:14:02 | Kategori: Outfits
Äntligen har jag blivit beundrad av Firegrove! Så nu har jag köpt silverglade jackan som jag längtat så efter att köpa. Nu blir nästa mål att bli beundrad av Valedale så att jag kan köpa den rosa proffshjälmen. :D
 
 
 
 
 

En riktig stjärnbutik (Del 1)

Publicerat: 2013-07-08 / 13:14:11 | Kategori: Uppdrag
 

Today's Mission @ Mario

Publicerat: 2013-07-08 / 12:09:00 | Kategori: Cristina Silverbell
Längtar tills jag gått upp i ryktet och kan göra 'En riktig stjärnbutik'! Känner på mig att det kommer att bli awesome! 
 

Min drömhjälm *-*

Publicerat: 2013-07-07 / 17:27:14 | Kategori: Cristina Silverbell
Jag kan utan att blinka säga är denna är min absoluta drömhjälm, detta kommer givetvis också bli mitt nästa köp! Det kan jag bestämma här och nu. För att försöka visa hur otroligt gärna jag vill ha den så kan jag lova er (med Sophia som vittne) att jag ska inte köpa något annat klädesplagg innan jag köpt denna hjälm! Så gärna vill jag ha den.. Som proffessional shopaholic kommer detta bli svårt men jag vet vad jag vill och denna är allt det plus lite till

Den har varit lite utav en dröm för mig länge kan jag erkänna, har smygkikat på den flera flera gånger och varje gång suckat över dels priset och dels mitt rykte med Valedale som sätter sig mitt i vägen och hindrar mig från att köpa den. Självklart gillar jag den svarta proffshjälmen också som jag faktiskt redan har, men den är så otroligt mainstream och jag känner att den bruna är så mycket mer Cristina Silverbell. Den är annorlunda och så sjukt-underbart-galet-fabulous-dunder-snygg att jag bara smäller av! Mina vänner, håll tummarna och hjälp mig för nu börjar sparandet och kampen för att göra denna skönhet till min..! 

 
 

Min kommande stjärnhäst

Publicerat: 2013-07-07 / 16:32:00 | Kategori: Sophia Youngstar
Nu har jag levlat Thunderblaze till level 5 - vad mer kan jag säga än att jag längtar sååååååå till att hon kommer till level 15! Ska nog snart börja tävla med henne, då får vi se hur snabb hon har blivit från det att jag köpte henne. Frieserhästarna känns mycket snabbare än de vanliga - då deras steg är så ofantligt stora - även om det går lika snabbt! Tycker verkligen att hon har gjort stora framsteg även om hon bara är på level 5. Min fina flicka ♥
 
 
 
 
 
 

Söndag är lika med få uppdrag?

Publicerat: 2013-07-07 / 11:51:00 | Kategori: Sophia Youngstar
Har ni tänkt på att det är jätte få dagliga updrag idag!? Bara 4 st och i vanliga fall brukar det vara ganska många ju. Men det är ju söndag så det blir väl lite extra lugnt, för på söndagar är det ju i grund och botten tanken att man ska ta det lugnt. Men vem vet det kanske bara blivit så? Nu ska jag ut och köra uppdragen som finns så vi hörs!
 
 
 
 
 
 

Försenat midsommarfirande

Publicerat: 2013-07-07 / 11:32:00 | Kategori: Cristina Silverbell
Eftersom att jag var bortrest under midsommar och inte haft någon tillgång läs: ingen tillgång överhuvudtaget till internet så passade jag på att fira midsommar med Skydancer idag! Loggade in och gjorde äventyret igår och sedan så slutförde jag allt idag. Lite efter som jag är var jag helt själv vid midsommarstången men det gjorde minsann ingenting, då kunde jag bara dansa extremt mycket fulare och inte bry mig om i fall någon tittade ;D Sedan så köpte jag även en blomstkrans till min vackra springare, vilket är en självklarhet. Har jag krans, har Dancer krans - även om hon kanske inte uppskattade den lika mycket som jag gjorde! Så med detta vill jag börja önska er ett grovt försenat men ändå glad midsommar!

 

Back in town

Publicerat: 2013-07-06 / 19:24:35 | Kategori: Cristina Silverbell
Sååå nu är jag tillbaka igen och redo att kicka igång uppdateringen till fullo igen!! Sophia har uppdaterat lite och sedan så har mina tidsinställda postats då och då men jag själv tycker ju att ingen slår live bloggning :) Kommentera gärna vad ni vill läsa om, men annars så börjar jag från och med i morgon att fylla bloggen men nya fräsha inlägg!

 

Reed kessler outfit

Publicerat: 2013-07-06 / 12:16:41 | Kategori: Outfits
Nu är reed kessler outfiten klar, blev super nöjd! 
 
 PS, Ledsen för den dåliga kvalliten. 
 
 
 

New in

Publicerat: 2013-07-06 / 12:13:49 | Kategori: Outfits
Jag har köpt en ny jacka från den nya kläddaffären i SGB. Dem har suuuper snygga saker där men det är synd att det är så himla dyrt! Men jag tyckte att den rosa baseball jackan var oemotstådlig. 
 
 
 

Reed kessler

Publicerat: 2013-07-06 / 11:32:00 | Kategori: Outfits
Jackan man fick av red kessler är såååå snygg! Apropå Reed kessler så var det synd att man inte fick riktiga tips av henne. Ska nog göra en hel outfit till jackan lägger up den senare. ;) 
 
 
 
 

"Mossgrön" outfit

Publicerat: 2013-07-01 / 12:00:00 | Kategori: Cristina Silverbell

Det kanske inte syns så tydligt på bilden! Men jag har tagit och klippt + ryckt Skydancers man då den var riktigt buskig och sliten! Nej den var inte fräsh alls så nu är den kortare, men otroligt fin. Ahh hon ser så himla charmig ut i den, bästa friseringen helt enkelt *-*


Men till outfiten då! Skydancer bär ett grönbrunt träns från Stallet gyllenbladets hästshop! Till detta matchar jag med den tillhörande grönbruna sadeln som jag köpte i Västkobbens fiskeby. Enkelt till det så körde jag på vitt schabrak som införskaffades på Fort Pinta och vita man och svansrosetter som jag har för mig köptes i Silvergladebyn! Plus vita benlindor som jag inte minns vart de kommer ifrån!

Jag bär kort och gott sportig proffshjälm tillsammans med en grön jacka från Västkobben! Eleganta ridbyxor som även dessa är från fiskebyn och sedan snövita stövlar.

Har ni några frågor om outfiten så är det bara att kommentera, så svarar jag när jag kommit tillbaka! :)