Snabbfakta om hästarna

Publicerat: 2013-06-27 / 12:00:00 | Kategori: Cristina Silverbell
Fullständigt namn: Skydancer
Smeknamn: Dancer, men använder sällan smeknamn på henne!
Ålder: 7 år
Ras: Jorvikiskt varmblod
Level för tillfället: 15
Övrigt: Skydancer är för närvarandet min tävlingshäst då hon är ett riktigt energiknippe som vet vad hon vill och hur hon ska göra för att vara ryttaren till lags. Dock är hon aningens rädd för vatten och de få gånger jag försökt få i henne så har jag lämnats kvar i vattnet.. Hon är min första häst och vi två är som handen i handsken!

Fullständigt namn: Nightmaster
Smeknamn: Masten
Ålder: 5 år, han är fortfarande under inridning!
Ras: Engelskt fullblod
Level för tillfället: 9
Övrigt: Den nyaste och i sinnet grönaste hästen jag för närvarande är ägare till. Han är en positiv kille som alltid försöker sitt bästa även om det inte alltid går som på räls. Köptes in för inte alls länge sedan och är under skolning! Jag hoppas även att han kommer att kunna bli en framgångsrik tävlingshäst då han är färdig utbildad!
 
Fullständigt namn: Coolboy
Smeknamn: CB
Ålder: 16 år
Ras: Morgonhäst
Level för tillfället: 5
Övrigt: Trevlig herre som inte låter sig bli bossad med! Lite äldre är han men det spelar ingen roll då han inte visar några som helst åldersdomstecken. Dock är han lite mer en dressyrhäst som gillar att ta det i sin egen takt, lite som det kommer. Är en vacker häst som ursprunligen har en lång lockig man, för tillfället är han knoppad i dressyrsyftet!

 

Då var man flera SC fattigare

Publicerat: 2013-06-25 / 11:12:00 | Kategori: Cristina Silverbell
Men det var det värt! 
OBS: OM DU PRECIS SOM JAG HADE GÅTT IN I EN PERIOD UTAN SHOPPING, EN TID FÖR 'SPARANDE' SÅ BESÖK EJ VÄSTKOBBEN DÅ DET ÄR OMÖJLIGT ATT HÅLLA FINGRARNA I STYR OCH INTE KÖPA NÅGOT! ;_;

 
 

Silverbell ♥ GÅD

Publicerat: 2013-06-20 / 12:00:00 | Kategori: Cristina Silverbell
Även om många nuförtiden har tröttnat på GÅD och liknande så håller jag inte med! Gyllenåsarna kommer alltid vara speciellt för mig då jag verkligen minns den dagen då grindarna för första gången öppnades dit. Jag var lite senare är många andra så kom därför in dit först ett par månader efter releasen. Men jag blev inte besviken när jag först fick komma in och insåg vad jag väntat på. För en gång skull så gällde när man väntar på något gott, kan man aldrig vänta på för länge! :D Underbart var det och dessutom så älskar jag temat, med alla vackra träd, färger, människor. I löv it!! Som kronan på verket så bilder bilderna skitsnygga när man fotar där, alltså ljuset och sådant! Sedan är det bara att fixa till kvalitén och kontrasterna ;) Cristina loves Gyllenåsarnasdal!

 
 

Tre veckors paus

Publicerat: 2013-06-17 / 10:41:00 | Kategori: Cristina Silverbell
Idag så åker jag, Cristina Silverbell IRL iväg, och kommer vara borta i ca tre veckor! Detta leder till att jag inte kommer ha möjlighet att uppdatera under den tiden. Tre veckor är en lång tid och det känns otroligt synd att behöva skriva detta då jag kommer sakna bloggen  ;_; Nåja Sophia ska försöka uppdatera lite granna - dock ska även hon resa bort.. När jag kommer tillbaka så kommer det bli intensiv bloggning det kan jag garantera er! Dessutom tänkte jag tidsinställa ett par inlägg till tiden jag är borta, tyvärr bara ett par!

UPDATE: Jag kommer inte har någon som helst tillgång till varken dator, internet osv.. Därav detta!

 
 
 

Levling med Sophia

Publicerat: 2013-06-16 / 13:20:52 | Kategori: Cristina Silverbell
Nu på morgonen och förmiddagen så har jag och Sophia levlat våra hästar! Jag tog Masten och hon passade på att levla Thunder ;) Dagen till ära kom Nightmaster även till level 9, så jag kommer sakta men säkert närmare level 15! Målet blir ju att försöka ta honom dit så fort som möjligt, men vi får väl se!


 

Thunderblaze

Publicerat: 2013-06-15 / 13:29:11 | Kategori: Sophia Youngstar
För ett par dagar sedan så klev denna skönhet ur hästtransporten på Steves gård och fick med massiva steg kliva in i stallet. Min nya häst! 

Thunderblaze AKA Thunder, är ett kaxigt sto på 5 år som är unghäst ändå ut i hovspetsarna. Hon kan vara extremt svårhanterlig och det är anledningen till att de förra ägarna sålde henne.. Men nu står hon alltså hos mig och vi kommer varandra närmare för var dag som går! Jag vet redan nu att inom loppet av några veckor kommer hon vara mina nya stjärna, mer utbildad och ett riktigt kraftpaket redo att satsa på tävlingsbanorna! Fler bilder på bara Thunder kommer!!

 
 
 

Favvo bild med Masten ♥

Publicerat: 2013-06-15 / 11:26:23 | Kategori: Cristina Silverbell
 
 

Bergsklättrarstuga i bergen

Publicerat: 2013-06-12 / 12:11:00 | Kategori: Videos
Tror att de flesta redan känner till bergsklättrarstugan i bergen som är en av de hemliga platserna på SSO! Men för er som inte har en aning om vart den ligger, så kommer en liten video där Soffan visar vägen ;)

GM

Publicerat: 2013-06-12 / 10:51:00 | Kategori: Cristina Silverbell
Var inne och gjorde lite dagliga uppdrag hos Björn & Agnetha i måndags förmiddag och av en ren slump så mötte jag Game Master Elise! Hihi jag tycker att hon har en väldigt fin häst - som tro det eller ej påminner lite svagt om min egen Nightmaster ;)


 
 

Dagens misslyckande

Publicerat: 2013-06-11 / 21:46:37 | Kategori: Championat
...

 
 

Exklusiv diamantutrustning

Publicerat: 2013-06-11 / 13:52:00 | Kategori: Outfits
Jag har köpt den rödsvarta diamantsadeln och diamantwesterntränset. Båda finns i Fiskebyn, på långbryggan bortåt stall Gyllenbladet! De var båda svindyra.. Sadeln kostade 98 SC och tränset 97 SC så dessa kommer användas väl. Ska göra en outfit med de, som jag lägger upp lite senare!
 
 

Flyttar till VG

Publicerat: 2013-06-11 / 11:06:00 | Kategori: Cristina Silverbell
Över sommaren så känner jag att jag vill bo på en annan plats.. Jag har under en lång tid nu låtit mina kära hästar stå hos Steve, men det kändes som om det var dags för en förändring. Så från och med nu så är det Vingården som är mitt hem! Jag fullkomligt älskar hur det har blivit nu när Björn & Agnetha varit framme med sina blommor och buskar. Superfint! Dessutom så finns det många dagliga lopp där och det är helt okej avstånd till resten av Jorvik. Kände att jag ville bo ett snäpp närmare GÅD dessutom.. Även om det betyder att jag får längre till FP och de andra stallen! Men är hur glad som helst och tänkte nu gå och packa ur hästarna ur transporten ;)


Följ oss på Youtube!

Publicerat: 2013-06-10 / 21:28:11 | Kategori: Övrigt
Klicka på bilden för att komma till vår kanal!
 

Anorlunda ko

Publicerat: 2013-06-10 / 15:27:00 | Kategori: Sophia Youngstar
Har ni tänkt på att en av korna i VD har sin spårsändare på bakbenet istället för på hornet som dem andra kossorna har? Man undrar om det är meningen eller om det bara blev så! ;)
 
 
 
 

Trädgårdstävlingen som dagligt lopp

Publicerat: 2013-06-10 / 13:27:28 | Kategori: Cristina Silverbell
Wow! Idag invigde jag för min del Trädgårdstävlingen som hålls i Vingårdens trädgård. Den kommer klart bli ett favoritlopp, hindrerna är så himla fina! Det är roligt att de kommit med nya hinder och inte bara de vanliga stockar osv osv :) Stor hiss till den! Och en ännu större hiss till att det är ett dagligt lopp - var först lite rädd att det skulle bli som Pole Bending Apocalypsen var i början, alltså att man inte kunde köra det :// MEN nu kan man det och jag äälskar trädgårdstävlingen ♥


Golden Hills Valley

Publicerat: 2013-06-10 / 11:02:00 | Kategori: Cristina Silverbell


Dagens SSO outfit fick bli på min fina Coolboy! Dock har jag helt ärligt blivit lite sugen på att döpa om honom till något med Gold i! Han är ju lite gyllene till färgen så det känns ju som en fullträff. Eller? 

På mig då! Jag bär en Sportig proffshjälm på huvudet och tröjan är En gåva från FelicityEleganta ridbyxor får styra upp outfiten och till detta matchar jag med Baronessans handskar och Snövita ridstövlar! De där ridbyxorna är utan tvekan bland de bästa köpen jag gjort! Svinsnygga, passar till allt och rätt bra också.

Coolboy har sin knoppade man som jag börjar gilla mer och mer! Den ger outfitsen en lite mer seriöst känsla och jag har ju ingen annan knoppad häst. Vita man- & svansrosetter får stå för dekorationerna och på huvudet har han Nattgrimman, som matchas med Nattryttarsadeln! Nykomligen i oufiten är Trädgårdsfilten som jag fick av Björn & Agnetha. Baaammm, jag fullkomligt älskar den! Formen, färgerna, allt!


Fiskebyn @ night ♥

Publicerat: 2013-06-10 / 00:04:00 | Kategori: Cristina Silverbell


A Silverbell production

Publicerat: 2013-06-09 / 20:58:00 | Kategori: Cristina Silverbell
Hall of Fame - The Script + Will.I.Am featuring. Cristina Silverbell & Skydancer
Glöm inte att välja bästa kvalité på kugghjulet i högra hörnet!


Klädshop till Stallet Gyllenbladet

Publicerat: 2013-06-09 / 14:22:00 | Kategori: Cristina Silverbell
Jag hoppas att det kommer en klädshop till Stallet Gyllenbladet! Shopen skulle ju kunna placeras vid brevlådan och åhh.. Det skulle vara så underbart - jag hoppas det är något som kommer komma. Fast just nu så ligger ju hästraser och huvudäventyret i centrum för kommande uppdateringar hoppas jag! Men erkänn att det vore awesome med en till affär vid Stallet Gyllenbladet?!En bild till Sophia Youngstar

Publicerat: 2013-06-09 / 12:24:00 | Kategori: Tips & Trix
Hittade en gammal bild på Sophia som jag tycker är svinsnygg! Ah älskar outfiten hon har, den passar ju grymt bra till Northmagic också! Men i alla fall så hade jag lite tid över och prövade att redigera den lite, resultatet? Jo såhär blev det..


Tyckte faktiskt det blev riktigt läckert! Alltså kvaliten kunde väl varit lite snyggare men alltså annars gillar jag den skarpt. Snyggt snapshot Soffan! Haha lägg märke till att det inte var jag som tog bilden! Men vad tycker ni?
 

Starstable i soluppgång!

Publicerat: 2013-06-09 / 11:51:11 | Kategori: Cristina Silverbell
Vi ville så gärna se en riktig soluppgång på Starstable.. Eller i alla fall se hur det ser ut tidigt på morgonen! Så Soffan och jag gick irl upp vid 6.00 och loggade in! Vi missade nästan själva uppgången men fick se allt i ett helt annat ljus! Himlen var så fin och det låg som en 'dimma' över allt! Bästa utsikten över solen och uppgången fick man vid ML stranden och borta vid Fort Pinta. 

Det var minst sagt magiskt att se de två fyrarna på Jorvik sprida ljus allteftersom solen steg på himlen ♥ Det var görhäftigt men fruktansvärt att gå upp så tidigt.. Såå gott folk, jag ger er Morgonstund på Starstable! Lägg märke till att första bilden är på Jorvik


 
 

Nattryttare (Knoppat CB's man)

Publicerat: 2013-06-09 / 00:01:00 | Kategori: Cristina Silverbell

Körde en chansning och knoppade Coolboys man.. HAHA ni ska se när jag travar med honom - så himla fult - halsen ser ut som en struts!! Men annars så tyckte jag att han kunde bära upp det, i alla fall i den här outfiten! Nattryttaroutfit fick det bli till och med! Passande nog så fotade även när stjärna kommit fram.


Körde på en bäcksvart outfit, vilket satt som handen i handsken på min feinaaa pöjk! Nejmen skitsnyggt blev det om jag får säga det själv! Orkar inte skriva ut vart allt är ifrån men om ni undrar över något så är det bara att kommentera! :)

Vi får se om jag byter tillbaka till den långa vågiga manen i framtiden! Men har jag nu fixat knoppar så kan han lika gärna få ha det ett tag!

 

Vill ha

Publicerat: 2013-06-08 / 21:39:00 | Kategori: Outfits
Åååååh! Jag vill så himla, himla gärna ha silverglade jackan! Men jag måste ha mycket bättre rykte med FG. Jag dööör! Jag skulle till och med kunna byta Cristina mot den.. Aja inom de kommande dagarna ska jag jobba upp bättre rykte varje dag!

The Script featuring Cristina Silverbell

Publicerat: 2013-06-08 / 21:16:00 | Kategori: Cristina Silverbell
Jag har nu kickat igång ett litet filmprojekt, detta är en av anledningarna till att uppdateringen varit lite sämre idag och sådär.. Skydancer & jag är nämligen mitt i inspelningen av en musikvideo till Hall of fame av The Script feat. Will.i.am. Jag själv är superspänd för resultatet och otroligt taggad då detta kommer bli ett super roligt projekt! Enda minuset är väl att det är otroligt tidskrävande men så blir det ;) Hihi om jag nu lyckas få till ett helt okej resultat så kommer det upp på bloggen! 

MLC kl.18.00

Publicerat: 2013-06-08 / 20:49:00 | Kategori: Championat
Moorland Championatet kl.18.00 gick faktiskt sådär! Det var hård konkurrens vilket resulterade att jag efter ett kort stopp vid pole bending banan blev nerputtad från andra till tredje plats. Ahh så blev ett brons ikväll också! Igår FPC & ikväll MLC :D Men Skydancer passar ju rätt bra i brons vilket som (även om jag tror att hon skulle klä ännu bättre i guld haha!) så det är okej!


Utsläppt VS knoppar

Publicerat: 2013-06-08 / 09:49:00 | Kategori: Cristina Silverbell
Jag har blivit väldigt sugen på att knoppa CoolBoy's man! Han ser så himla maffig ut då, även om jag älskar hans långa man.. Men det känns som om det är dags för en förändring och detta känns helt rätt! Men jag är ändå inte helt hundra, även om det är billigt att frisera hästen så ja.. Jag har liksom inte största kassan på SS just nu så varje liten Starcoin gör skillnad! Men vad tycker ni? Knoppat eller utsläppt??Första FPC medaljen

Publicerat: 2013-06-07 / 20:25:07 | Kategori: Championat
Loppet gick rätt bra faktiskt! Failade vid de stora höbalarna bara och på ett hinder nere på stranden, men annars gick det klockers och jag och Skydancer lyckades dra iväg sista sträckan vid fontänen och därmed sno åt sig tredje platsen :)

FPC NU!

Publicerat: 2013-06-07 / 20:00:00 | Kategori: Championat


Nu taggar jag och Soffan Fort Pinta Championat! Åh mitt absoluta favorit championat på Starstable! Önska mig lycka till!

Frieserhästar på väg!

Publicerat: 2013-06-07 / 17:20:17 | Kategori: Cristina Silverbell
OMG NÄSTA ONSDAG KOMMER DE ÄNTLIGEN! Dog lite när jag läste om detta! Har redan nu ångest: Ett - Jag har typ inga pengar! 2 - Jag vet inte om jag kommer hinna levla upp alla mina hästar om jag köper en till! AHH PANIK! :( Nåja jag får deal with it när jag väl står inför problemet - hästarna har ju trots allt inte kommit än!


Hejsan allihopa!

Vi är stolta att kunna presentera vår senaste medlem i Jorviks hästfamilj, Frieserhästen!

Denna majestätiska skönheten kommer till Jorvik nästa vecka!
Denna majestätiska skönheten kommer till Jorvik nästa vecka!

Frieserhästar:
- Tre vackra Frieserhästar kommer anlända till Jorvik nästa vecka! Frieserhästarna kommer vara större än de vanliga hästarna på Jorvik och de kommer i tre olika svarta nyanser. Vi hoppas att du kommer gilla dessa vackra hästar lika mycket som vi gör!

Vilken skönhet!
Vilken skönhet!

/Cristina Silverbell

Joggingtur runt Steves gård

Publicerat: 2013-06-07 / 13:08:00 | Kategori: Cristina Silverbell
Idag tog jag och Sophia och drog på oss joggingkläderna och stack ut och sprang! Steves gård fick vara plats så sedan så var det bara att köraa! Haha det var väldiigtt roligt och extremt jobbigt :O Båda har tydligen inte den bästa kondisen men det är värt att jobba på, med Avalons röda jobbingkläder klarar vi allt! Ny frisyr!

Publicerat: 2013-06-07 / 12:21:00 | Kategori: Outfits
Idag är en stor dag: Jag har precis för första gången sedan jag började spela SSO bytt frisyr! Det har liksom tidigare varit jag och mitt långa rosa hår mot världen! Men det kändes som om det var dags för något nytt så jag har klippt page blev väldigt nöjd :D
 
  
 
// Sophia Youngstar

!!

Publicerat: 2013-06-06 / 20:05:02 | Kategori: Championat
Ahh blir så himla suur!! Jag låg 1:a & 2:a hela loppet sedan så faila Skydancer precis vid kröken och stannade till super snabbt så att några han fräsa om mig och jag fastnade 4:a ;_; Så himla segt att det var så nära..! Förlåt för jobbigt inlägg men den dåliga förloraren inom mig kom visst fram.

/Cristina Silverbell

Championatstankar

Publicerat: 2013-06-06 / 17:12:00 | Kategori: Championat
Jag är fortfarande så glad över att Championaten kommit till Jorvik! Det är verkligen hur roligt som helst. Men om jag nu skulle välja ett favoritlopp så är det absolut Fort Pinta eller Firgrove. FPC är nytt och fräsht med en underbar omgivning och FGC är så himla "spännande" och en utmaning. Eller ja i alla fall för mig, då jag knappt hinner köra championat på vardagen då skolan är igång osv.

Men något som kan vara lite tråkigt är just det faktum att dert mycket för vissa handlar om hur många rosetter du har i ryggsäcken och hur många lopp om dagen som du vinner.. Det känns som att det här med att gilla folk för personligheten har glidit ur greppet och nu gillar man varandra beroende på hur mycket priser den andres häst sprungit in. Det här kanske bara är jag - så no haters tack! Mina åsikter punkt! 

Vilket som tillbaka till det positiva, jag hoppas att det kommer ett championat runt Valedale sjön snart! Eller något med Pi och Skuggåsarna kanske? Fast det blir nog lite svårt att tävla mot varandra inne i träsket men omkring kanske?? Ajaaaa vi får vänta och se! Jag är otroligt förväntansfull inför vad nästa championat kommer bli :D

/Cristina Silverbell
 

Vattnet är svart!

Publicerat: 2013-06-06 / 12:13:00 | Kategori: Sophia Youngstar
Jag undrar varför vattnet i krubborna i mitt stall har svart vatten i sig. Måste väl vara nått fel antar jag.. Det ser ut som olja! Jag undrar om jag vågar låta North och Dreamer dricka det, det kan ju vara giftigt!? 
 
  
 
                                        //Sophia Youngstar

Level 5!

Publicerat: 2013-06-06 / 12:07:00 | Kategori: Sophia Youngstar
Jippieeee! Nu är Dreamer på level 5. Nu ska han få vila i stallet medan jag tar ut North på en ridtur och fixar i VGT - dagens planer ;)
 
 
//Sophia Youngstar

Dags att levla

Publicerat: 2013-06-06 / 11:47:00 | Kategori: Sophia Youngstar
Jag måste verkligen ta tag i levlingen på Dreamer, han är ju bara på level 4!? Så idag ska jag levla honom ordentligt :)
 
 
 
                        //Sophia Youngstar

Dagens outfit

Publicerat: 2013-06-05 / 19:24:16 | Kategori: Outfits
 
 
Hatt- Kockens kepa
Tröja- Bobcat tröja
Byxor- Eleganta ridbyxor
Stövlar- Gulliga stövlar från Lance och Mary
Handskar- Startutrustning
 
Träns- Rosa krokodil träns
Sadel- Nattsadel
Schabrak- Stor Bobcat filt
 
 
 
                          //Sophia Youngstar
 

Mina hästar är på topp!

Publicerat: 2013-06-05 / 19:11:56 | Kategori: Cristina Silverbell
Jag brukar alltid vara dålig på att se till att hålla hästarna på det bästa humöret! Ni vet den super glada smileyn? Men jag har oftast också för dåligt med cash för att kunna köra superkur + att det blir väldigt dyrt om jag vill hålla alla tre i topptrim! Så under ett bra tag har jag nu jobbat upp alla mina hästar från 0 till 100! Eller ja, nu är alla iallafall jätte glada och kommer presetera efter bästa förmåga. Det enda som fattas nu är att jag ska levla upp Masten & CB till level 15 sedan är allt på topp!


/Cristina Silverbell

Veckans uppdatering!

Publicerat: 2013-06-05 / 16:34:47 | Kategori: Cristina Silverbell
Hejsan allihopa!
Du kan nu ändra din hästs man och svans!

Häst-stylist:
- Två häst-stylister har flyttat till Jorvik! Den ena har bosatt sig vid Steves gård och den andra finns i Västkobbens Fiskeby. Rid dit och styla om din häst!

Häst-stylist!
Styla om din hästs man och svans!

Uppdrag:
- Fortsätt arbeta med Vingårdens trädgård även denna vecka! Den börjar verkligen ta sig!

Nya kläder och utrustning:
- Mer kläder och utrustning finns nu i butiken bredvid Björn och Agnethas hus i Vingårdens trädgård!


Först och främst vill jag hissa veckans uppdatering! Så himla grymt att man äntligen kan byta frisyrer på hästarna. Fast jag vet redan nu att jag kommer få en extrem beslutsångest och kommer därför inte klara av att välja en frisyr att byta till! Mina hästar är ju annars lite natural beauty så de behöver inte ändras ;) Haha! 
Sedan så är det självklart roligt att vi kommer kunna fortsätta med arbeta hos Björn & Agnetha + att shopen nu är utökad!!

Det enda jag saknade i uppdateringen var väl möjligen huvudäventyret och kanske lite nya dekorationer! Alltså inte de som redan finns utan helt helt nytt! Andra former och färger liksom ;) 

/Cristina Silverbell

Nytt i garderoben

Publicerat: 2013-06-05 / 12:15:00 | Kategori: Cristina Silverbell
Jag har längtat efter att kunna köpa Silverglade-jackan hur länge som helst! Och efter att ha bockat av några få uppdrag i Firgrove igår så blev jag äntligen Beundrad och fick möjligheten att köpa mitt drömplagg. Jag vet att typ alla har den och att jag är fett efter - men seriöst jag har aldrig hunnit jobba på ryktet på FG så det har liksom sparats fram tills nu ikväll ;) Är  nöjd och det känns super att nu själv kunna matcha outfits med jackan hela SSO utom jag har haft!

/Cristina Silverbell

Äventyret väntar!!

Publicerat: 2013-06-05 / 09:04:00 | Kategori: Cristina Silverbell
Godmorgon alla Soulriders! 8D En ny dag med nya äventyr, inte sant? Idag tänkte jag forsätta arbetet i trädgårdenlevla Mastenköra Championat och lite annat nyttigt. Vi hörs! 

/Cristina Silverbell

Äggleverans

Publicerat: 2013-06-04 / 22:03:50 | Kategori: Cristina Silverbell
Dagens mission blev att leverera ägg upp till Mrs.Packard! Hah ååh det går så galet långsamt när man ska rida upp med de så att det inte finns - jo man ju får ju inte galoppera eller trava.. Eller ja man kan men då måste man ju stanna upp och vänta en stund efter så att "Faro-mätaren" sjunker igen :P

/Cristina Silverbell

Söta gnagare

Publicerat: 2013-06-04 / 21:29:00 | Kategori: Sophia Youngstar
Dem små jordekorna i vingårdens trädgård är verkligen söta. Agnetha som ville slänga ut dem för klippan, vilken tur att Steve ville ta emot dem hemma hos sig. Fast lite förståligt är det ju att Agnetha ville slänga iväg dem, dem grävde ju en massa hål i trädgården. 
 
  
 
                                                                                       //Sophia Youngstar

Vem minns Billy?

Publicerat: 2013-06-03 / 18:35:00 | Kategori: Cristina Silverbell
Haha åh kommer ni ihåg att det finns en shop i ML med G.E.D (?) arbetarnas kläder. Hjälm, väst, byxor och lite annat - hela setet ;) Men jag tvivlar på att det är sådär överdrivet många som handlar där! Stackars Billy Bulldozer som får stå där helt själv hela dagarna och försöka sälja grejer bakom cemensäckar! Vi får önska stackarn lycka till med försäljningen. 

 
/Cristina Silverbell

MLC

Publicerat: 2013-06-03 / 18:08:54 | Kategori: Championat
Dagens MLC gick sådär jag fastnade vid ett hindet och ramlade ner på ett ställe men anars gick det ganska bra, Kom 12a. Men som sagt kunde det gått bättre men men bättre lycka nästa gång. 
 

 
 

                                // Sophia Youngstar


Daydreamer

Publicerat: 2013-06-03 / 17:20:00 | Kategori: Outfits
Jag älskar verkligen det rosa vesterntränset med v-format panband och Daydreamer passar sjukt bra i det!! Jag tror nog att jag aldrig ska ta av honom det haha stackars kommer få gå resten av livet i det :D 
 
        // Sophia Youngstar

Brygga vid Moorland stranden

Publicerat: 2013-06-02 / 18:39:39 | Kategori: Sophia Youngstar
Jag är lite efter vad gäller Star Stable tydligen, för idag upptäckte jag för första gången att det har kommit en till brygga nere vid slutet av Moorland stranden. Precis bortom båtarna! Inte bara brygga, utan en massa små skjul också. Jag tror det kommer bli någon form av fiskeplats kanske. Jag menar de har ju till och med satt dit nät?! Fast vem vet vad som kommer hända. SSO är väldigt svårt att förutspå ;) Någon som vet hur länge den har varit där?


/Sophia Youngstar

MC kl.18.00

Publicerat: 2013-06-02 / 18:11:58 | Kategori: Championat
Höll förstaplatsen ibörjan men sen så failade jag på staketet och då kändes det väldigt ovärt så slutade med att jag utgick :/

/Cristina Silverbell

Dagliga uppdrag

Publicerat: 2013-06-02 / 16:44:15 | Kategori: Cristina Silverbell
På söndagar så finns det ändå ganska få dagliga uppdrag. Förrutom arbetet i Mångården & Solgården så finns det 4 st - "Frugans flaskpost", "Mjölka Rosie", fiske i Västkobben, "Ved till ässjan".
Vilket som så tänkte jag försöka pricka av de från listan nu! Skadar ju aldrig att köra lite extra uppdrag! Dessutom måste jag forsätta med trädgården hos Björn & Agnetha! Är det bara jag eller blir Agnetha bara snällare och snällare?? :D /Cristina Silverbell

Levlar (Masten)

Publicerat: 2013-06-02 / 12:50:00 | Kategori: Cristina Silverbell
Satsar på att kunna ha Nightmaster som min nya tävlingshäst i framtiden! Men det är en lååång väg kvar innan han är lite vältränad som Skydancer. Enda nackdelen med honom blir väl att rasen inte har sådär överdrivet mycket rasbonus men han är ju otroligt lätt att styra vilket kan läggas till på listan med fördelar! Jag tycker nog att de viktigaste sakerna först och främst är snabbheten och hur lätt hästen kan vända, resten kan man ju ta igen :)Jag har förresten fixat en video som jag tänkte släppa på bloggen med lite tur någon gång under dagen! Dock laggar vårt Youtube-account så det kan ta lite tid! :/

/Cristina SilverbellHoney BooBoo

Publicerat: 2013-06-02 / 09:32:00 | Kategori: Cristina Silverbell
Åh det är sällan jag tänker på hur otroligt söt Nightmaster faktiskt är! Det krävdes en hel del sparande från min sida för att kunna skrapa ihop alla SC som behövdes för att köpa honom. Med tanke på hur usel jag är på att spara så tog det sin lilla tid.. Men seriöst han är min lilla honeey booboo! Socker söt juuu x'd  Lille Masten ♥ 
/Cristina Silverbell

Nytt på bloggen

Publicerat: 2013-06-01 / 23:38:45 | Kategori: Övrigt
SÅ! Nu är äntligen designen färdig! Självklart är det lite småfix i sidomenyn kvar men annars är den klappad och klar. Det kändes faktiskt som en ren fullträff den här gången - de senare designerna som vi haft har knappast varit i de bättre slaget men denna känns rätt till hundra! Så i och med att den nya designen är klar - eller snarare vår nya blogg är klar så är det bara att sätta plattan i mattan och köra igång med bloggningen för fullt! 8D Är ni redo? För härmed är StarStableTeam invigd!Ah såhär ska det i alla fall se ut om du använder sig av Google Chrome! Har faktiskt inte hunnit spana in hur designen ser ut i andra webbläsare men jag antar att det blir ungefär densamma ;) Ser ni något som inte ser helt rätt ut, om texten krånglar eller liknande så kommentera jätte gärna så att felsteget kan rättas till!

CiaoCiao!
/Cristina Silverbell & Sophia Youngstar

Förkortningar på SSO

Publicerat: 2013-06-01 / 18:57:00 | Kategori: Sophia Youngstar
Eftersom att det används väldigt mycket förkortningar på både Star Stable & såklart på bloggen så känns det ju rätt att skriva ut vad allt står för - man får ju tänka på de lite nyare ryttarna som kanske inte har full koll på sånt ;) 

SGB = Silvergladebyn (förlåt, råkade skriva Silveglade först!)
VD = Valedale
VG = Vingården
FP = Fortpinta
FG = Firegrove
GÅD = Gylleneåsarnasdal
ML = Moorland
VDS = Valedale sjön
SG = Silverglade 
 
Sedan så brukar man kunna skriva även MC (=Moorland Championat) och liknande!
                                                           
 
 
//Sophia Youngstar

FPC

Publicerat: 2013-06-01 / 18:38:00 | Kategori: Championat
Jag blev ganska nöjd med dagens FPC. Det är så roligt med att det finns olika hinder på varje championat - tex. träden som faller och de rullande stockarna i FGC. Snåren man fastnar i och dem stora höbalarna som kommer rullande gör allt typ tusen gånger svårare OCH roligare! Dem som dansade på fontänen var ochså roliga att se, haha märkte först inte att de var där. Det såg räätt kul ut när James ska starta loppet med kanonen - eftersom kanonen är typ dubbelt så stor som honom! :D
 
Här på den sista bilden ser ni ju partyprissarna som dansar på FP! 8D

/Sophia Youngstar

Hästar till VG

Publicerat: 2013-06-01 / 18:37:56 | Kategori: Cristina Silverbell
Jag undrar när hästarna kommer till VG! Det finns ju liksom ett till stall där så jag antar att det är påväg? Hoppas på att det kommer med nästa onsdagsuppdatering, spännande! Hmm, jag skulle nog gissa på att det kommer lite 'finare' hästraser till Vingården. Det känns som om de lite exklusiva raserna kommer att finnas där, men det är bara min gissning! Men jag tror och hoppas ju att det kommer snart, stallet står ju färdigt och väntar på att fyllas med våra fyrbenta vänner :)

/Cristina Silverbell

FP Championat

Publicerat: 2013-06-01 / 18:01:00 | Kategori: Championat
Nu blir det FPC för hela slanten! Har inte kört det än så det blir schpännande - men vad jag läst och sett så verkar det awesome. Hoho lyckospark och wish me luck så håller vi tummar och hovar för att det ska gå bra! Har ju sett lite sneakpeaks om att det kommer vara höbalar, galna bilar och lite annat som gör det lite svårare ;)

 
/Cristina Silverbell

Silverglade från ovan

Publicerat: 2013-06-01 / 17:41:03 | Kategori: Sophia Youngstar
Tog ett par bilder av Silverglade, men insåg först efter att man även kan se delar av Jorvik! Om ni kollar noga så kan man ju även se skogar, vägar, kanske ett par floder. Ah ni ser nog själva att det ser ut som att de faktiskt har börjat bygga upp delar av Jorvik! Längtar sjukt mycket tills man kommer kunna rida dit.
  //Sophia Youngstar

Levla Night

Publicerat: 2013-06-01 / 16:52:06 | Kategori: Cristina Silverbell
Har inte orkat levla upp Nightmaster något så stackarn är fortfarande kvar på level 3! Men tänkte försöka ta tag i det nu så kanske han är uppe i åtminstonde level 14 snart. Hahh åh känner att jag har en lång väg kvar bara :/ Nåja nu får jag ta och sätta igång, ciao!


/Cristina Silverbell