Life is not measured by the number of breaths..

Publicerat: 2014-04-28 / 16:35:00 | Kategori: Sophia Youngstar
 

Lisa tillbaka i Jorvikstallet!

Publicerat: 2014-04-28 / 13:23:00 | Kategori: Cristina Silverbell
En detalj som tillkommit efter den senaste delen av huvuduppdraget, som jag faktiskt inte lagt märke till förräns idag, är att ödesryttaren Lisa och hennes häst Starshine har placerats i Jorvikstallet efter mötet i stenringden. Egentligen är ju detta inte konstigt alls, men jag blev lite smått försvånad när jag såg hennes frissiga, röda hår från den bortre änden av stallplanen i Jorvikstallet - när jag egentligen trodde att hon var någonstans i Valedale eller i alla fall nära stenringden..? Nåja, nu är hon här igen och vi får väl hålla tummarna för att hon inte försvinner iväg den här gången!

 

Mitt hjärtegull!

Publicerat: 2014-04-27 / 16:58:00 | Kategori: Cristina Silverbell

Icequeen AKA Elsa

Publicerat: 2014-04-27 / 12:51:00 | Kategori: Sophia Youngstar

Icequeen, också kallad Elsa, föddes en av de sällsynt kyliga dagarna i en stad i södra Spanien. Snön föll i stora magnifika flingor som tog innvånarna med häpnad. Självklart kunde det bli kyldigt under det spanska vinterhalvåret, men nere i dalarna mellan de så höga bergstopparna - brukade snön aldrig nå ner..


Åren gick och Elsa blev bara större och större. Bland alla de femton hästarna i stallet, så var hon flockledaren och det var med stort mot som den då sjuåriga Elsa ledde sina vänner. Hon var mycket uppskattad i bland både människor och djur. Men lugnet varade inte föralltid..
När Elsa fyllde åtta, så inträffade det en tragisk inncident som ledde till att en av hästarna i flocken kom till stor skada. Trots att det var en olycka som inte borde ha beskyllts på någon, så fick det stackars ungstot ta smällen för händelsen. Alla de ansikten som tidigare lett mot henne, vände nu henne ryggen. Hon stod helt ensam, vilket tvingade hennea att i rädsla fly från stallet, en stormig vinternatt i december. Hon såg aldrig tillbaka på hela sin färd och aldrig tvekade hon heller över hurvida det var rätt beslut hon fattat om att lämna sitt hem.
Efter ett halvår på rymmen, så blev Elsa infångad av en omkringresanded hästhandlare - som direkt häpnades över det stackars stoets ofattbara skönhet. Han tog henne med sig, men trots sina resor kors och tvärs över jordklotet, så lyckades han aldrig få henne såld. Vilket för honom föll mycket egendomligt.. Elsa själv, hade nu tappat lusten för livet och det var utan någon som helst livsgnista hon följde med mannen.

Efter ett och ett halvt år utan något hem, med endast den allt mer förtvivlade hästhandlaren som trygghet, anlände dem till Jorvik. En sällsam plats som den nu gamle mannen hört mycket om. Här hoppades han nu kunna få hästskrället sålt.. Och visst skulle han det - snabbare än han någonsin anat!

 
Som ni nu vet, så slutade det hela upp med att jag faktiskt köpte Icequeen från hästhandlaren som slog läger här under ett dygn, för ungefär en vecka sedan! Hennes namn kommer ursprungligen från en av karaktärerna Disneyfilmen Frozen. Hon är stencool i all hantering och en mycket kärleksfull individ. Man kan fortfarande se att fåtal av de skråmor hon dragit på sig under sin tid på luffen, men det påverkar ändå inte hur otroligt vacker hon är!

När man sitter på hennes rygg, är det som om allt annat förvinner, och det är med stora, mjuka galoppsprång som hon snabbt rör sig framåt. Hennes otroliga storlek gör att det inte krävs en allt för stor ansträngning för att man kvickt ska kunna ta sig från punkt A till punkt B, vilket hon gärna utnyttjar med att vara lite smålat då och då - speciellt inom dressyren. Dock betyder inte detta att hon är mindre skicklig på dressyrbanorna, tvärtom så är hon mycket skicklig och tappar aldrig koncentrationen, när det är en plats på prispallen som står på spel!
Hon är väldigt orutinerad inom hoppning som en tävlingsgren, då stallet hon ursprungligen stod på - var dressyrinriktat!

Det ska bli helt fantastiskt att få, bit för bit, lära henne denna magnifika häst och jag känner på mig, redan nu, att vi kommer att få uppleva mycket tillsammans!

 

The Harvest Counties (=Skördebygden)

Publicerat: 2014-04-26 / 15:56:00 | Kategori: Cristina Silverbell
Trots att det nu gått ett halvår sedan Skördebygden lanserades så är detta område mer populärt än någonsin tidigare! Detta är faktiskt väldigt häftigt då Gyllenåsarnas dal som introducerats långt tidigare inte alls var lika intressant för många efter samma tid. Dessutom så fortsätter detta område fortfarande att expanderas och underhållas med nya fiffiga tillägg vilket fortsätter att locka oss att stanna!

Jag minns fortfarande dagen, som om det vore igår, när man lade sista handen på arbetet vid bron vid Nilmers högland och byggmästare Donald äntligen lät en träda in i det område som idag känns så självklart! Att detta var den största enskilda releasen som gjorts sedan spelet för första gången lanserades är ju ingen hemlighet, men att den är även den vackraste!

Maffiga Jarlaheim!
Detta var en av de första bilderna från Jarlaheim som släpptes!

Att se sig mätt på detta område är för mig omöjligt, jag blir bara mer och mer fäst vid det för varje dag som går! De nya mer personliga karaktärerna, de otroligt välarbetade omgivningarna och alla charmiga detaljer som detta område har! Dessutom så älskar jag variationen som vi fått gentemot Silverglade och Gyllenåsarna!

Att släppa ett område, lika stort som ungefär en tredjedel av de områden som vi tidigare kände till är extremt. När vi först blev insläppna i området så blev jag helt ärlig nästan förskräckt av hur stort det faktiskt var. För stort ansåg jag det till och med. Redan då insåg jag att det skulle ta tid att utforska och lära känna de nya omgivningarna och platserna - vilket jag, otålig som jag är, inte alls tyckte var rimligt. Idag så kan jag inte låta bli att sucka och himla med ögonen över min rastlöshet och mitt dåliga tålamod. För här står jag nu, ett halvår senare och är lycklig över att varje dag kan finna nya, för mig, oupptäckta platser - tack vare denna jätte lansering som teamet gjorde! Och det vill jag verkligen tacka för!


Denna ovanstående video, tror jag de flesta av er minns då den släpptes inför releasen av Skördebygden!

Vad poängen var med detta inlägg är kort och gott ett tecken på uppskattning över denna fantastiska spelutökning som vi fått ta del av! Likaså hoppas jag att ni också kommer ihåg att visa uppskattning åt vårt fantastiska starstable-gäng som ständigt för spelet framåt!

 

En saknad vän är hemma

Publicerat: 2014-04-25 / 17:55:00 | Kategori: Cristina Silverbell
Nu var det ett bra tag sedan jag satt på min kära andulusier Autumnrains trygga rygg! Det var sent igår kväll som jag fick ett litet ryck och fick en sådan lust att hämta hem min fina häst från sin semester på hästön. Och det var precis detta jag gjorde!

Så dagen idag fick bli för mig och henne! Med en vardags outfit jag inte heller haft på länge på, så trampade vi runt lite här och var, för att liksom "lära känna" varandra igen efter den långa tiden isär! På senaste tiden har jag haft lite tankar om hurvida jag tänker behålla henne eller inte. Jag har funderat och funderat, tvivlat på vår relation och om vi faktiskt fungerar så bra tillsammans? Ändå så fattade jag i slutändan beslutet att behålla henne för tillfället, kanske måste vi bara "växa i" varandra och lära känna varandra mer? Kanske är vi fortfarande lite för främmande för varandra? Hur det blir i framtiden får vi se, det får tiden helt enkelt avgöra - om jag väljer att sälja henne eller behålla henne. Men det tar jag då!

Att hon är snygg finns det i alla fall inget tvivel på! Jag fullkomligt älskar hur spelet gjort hästarna som är i den lite grövre modellen - riktigt, riktigt snyggt jobbat!
 
 

Veckans outfit!

Publicerat: 2014-04-25 / 16:47:00 | Kategori: Outfits
Hjälm från Västkobbens fiskeby  //  Tröja från Jorvikstallet  //  Handskar från Vingården  //  Byxor från Silvergladebyn  //  Stövlar från Silvergladebyn  //  Träns från Firgrove  //  Sadel från Marleys gård  //  Schabrak från Valedale
 

Berättelsen fortsätter: Jakten på Lisa

Publicerat: 2014-04-24 / 17:59:00 | Kategori: Cristina Silverbell
Även om det var nästan en timme sedan som jag avslutade den senaste delen av huvuduppdraget så är jag fortfarande kvar i någon slags lyrisk trans.. Wow, måste jag bara säga. Detta måste vara den mest välarbetade och spännande delen av äventyret med de fyra ödesryttarna hittills!

Som jag nämnde i det inlägg jag skrev inför releasen av fortsättningen så har pressen på detta uppdrag varit extrem och förväntningarna skyhöga! Efter 8 månader av oavbruten väntan så fortsätter äventyret äntligen. Om jag nu i efterhand skulle säga att väntan inte var värt det. Så skulle jag ljuga. Detta var episk och värt varenda dag av längtan! Eller ja, de flesta av dem i alla fall.. Självklart hade det ju varit skönt om det inte dröjt full så länge för ett uppdrag som varade i inte mer än två dagar!

Över till en lite mer exakt recension av innehållet då: Att uppdraget tog sin början med Starshine i Gröndalsskogen och att det var med hans sällskap som vi letade efter spår av Lisa, var helt klockrent. I min åsikt hade det inte blivit hälften så bra om det t.ex. börjat med Elisabeth eller Fripp. Sökande skulle inte haft samma personlighet och starka känslor utan varit lite "stelare" eller hur jag ska beskriva det..
Sökande leder oss tillslut till en Pandorisk spricka, gömd i Grådagsbergen. När jag kommit så här långt i uppdraget så var mina ögon fastklistrade vid skärmen och hela jag var på helspänn! Min reaktion när vi fick reda på att Lisa var någonstans i Grådagsbergen, var väl inte sådär extremt positiv. Mina tankar då var väl något i stil med att vi skulle strutta omkring bland bergen itills vi hittat henne som en ensam eremit i en avlägsen grotta eller liknande.. Men OJ vad fel jag hade. Och tur är väl det! Att få reda på att Lisa är fast i Pandoria var ju en väldigt intressant touch på huvuduppdraget.
När vårt sökande sedan ledde oss vidare till gåtan med "Den sovande änkan" så överträffade Starstable-gänget sig själva! Den melankoliska berättelsen om träden och skogen vid De glömda hedarna var inte bara gripande, utan gav det hela en väldigt unik tvist. Nu handlade det inte bara om tjejer med krafter, talande hästar och världens undergång utan magiska träd? Hahah för allt det som vi tidigare sett är ju helt normalt! Just när man trodde att man sett allt så kommer detta som en blixt från en klar himmel. Jag hoppas innerligt att Den sovande änkan kommer att vara en del av de fortsatta äventyren då det bidrar med en lite djupare känsla!
Uppdraget fortsätter, vi samlar det som behövs för att väcka trädet, informerar Starshine om läget, väntar tills det är natt och tillslut.. Vi väcker trädet ur dess vila!
Trädet gör ett tappert försök att rädda Lisa från Pandoria, dock vet vi inte om det funkar och inte hinner vi heller ta reda på det innan Mörkerryttaren, Justin och två andra skepnader uppenbarar sig för att döma både mig och Skydancer till samma tragiska öde som stackars Lisa. Måste tillägga att mitt hjärta krossades något när min stackars häst skadade benet i en vidrig fälla!
När läget såg som mest kritiskt ut så dök ingen mindre än den tredje ödesryttaren upp som nyligen befriats från sin fångenskap. Lisa! Denna brud satte utan tvekan ett leende på mina läppar, hennes grymma personlighet och många uppseendeväckande karaktärsdrag räddade i slutändan både mig och Skydancer från en obestämd tid i Pandoria. Hela uppdragsdelen som innefattade uppväckandet av trädet fram till att min Lisa helade min häst var häpnadsväckande! Bättre än så kan jag nog inte beskrviva det..
Att uppdraget skulle avslutas med en samling i stenringden - var givet och det kunde man gissa sig till så fort Lisa återvänt till ön - innan det välkända "fortsättning följer.." symbolen visade sig på skärmen!

Välarbetat, spännande och överraskande skulle jag snarare beskriva det här uppdraget som! Och nu längtar jag mer än någonsin tills fortsättningen kommer! Vi får väl bara hålla tummarna för att vi inte måste vänta 8 månader till på den..

Den svåra gröndalstävlingen

Publicerat: 2014-04-24 / 12:37:00 | Kategori: Cristina Silverbell
Ni kan ju gissa om jag tappade hakan när jag insåg att jag nu har tillgång till ridtävlingen i gröndal även om jag inte är beundrad med Goldspurs! Hahh nejnej så flitig har jag verkligen inte varit, tvärtom är jag knappt gillad.. Men inte är jag mindre glad för det! Har verkligen gått och längtat efter att få köra detta lopp och nog känns det lite som en dröm att man inte längre behöver vara beundrad för det, utan endast "gillad!"

Belöning även om man inte gjort något egentligt jobb är alltid härligt det! Ändå kan jag inte låta bli att undra lite varför de bestämde sig för att öppna upp tävlingen för fler nu och inte tidigare, då många redan hunnit bygga upp sitt rykte med Goldspurs - endast för att få tillgång till detta! Lite surt må jag säga, men bra för mig heheh.. Detta uppskattas extrem mycket och nu jösses kommer detta lopp köras flitigt!

 
 
 
 
 

Senaste redigeringen

Publicerat: 2014-04-23 / 12:51:00 | Kategori: Sophia Youngstar
Det är verkligen extremt roande att sitta och klippa och klistra med alla de bilder som tas lite på måfå, vilket har lett till att jag faktiskt redigerar en hel del! Dock är det inget jag visat eftersom att majoriteten av bilderna slutat i papperskorgen eller gömd i en okänd mapp i något avslägset hörn av hårddisken.. Detta eftersom jag är extremt kräsen och inte särskillt duktig på redigering.

Dock så blev jag faktiskt rätt nöjd med resultatet för en gång skull. Så nu, efter mycket slit och alldeles för lång tid framför datorn, så är den färdig! 
 
 

Imorgon smäller det!

Publicerat: 2014-04-22 / 17:35:00 | Kategori: Cristina Silverbell
Efter mycket väntan så är det nu endast en dag kvar tills den spännande fortsättningen på huvudberättelsen släpps! Att säga att jag är förväntansfull vore en extrem underdrift då jag praktiskt taget klättrar på väggarna av längtan. Det känns helt fantastiskt att den äntligen kommer någon vart då de senaste delarna av huvuduppdraget känns lite stillatående! Och visst höjs ju förväntningarna ännu mer när Starstable-gänget släppt ett flertal tjuvtittar på det stundade uppdraget?

"Den spännande berättelsen i Star Stable fortsätter den 23:e april. Lisa, en utav de fyra Soulriders som finns kommer tillbaka och återförenas med sin älskade häst Starshine.Vad har hon haft för sig? Vart har hon varit? Det får du veta den 23:e april!"
 
Jag tror att texten ovan och den tillhörande videon (som ni kan se HÄR) fick många spelare att flyga i taket! Det är många som gått och suktat efter att Lisa ska göra debut i spelet, då det inte var ett ganska rejält tag sedan hennes häst Starshine dök upp i Gröndal! Dessutom har hans utseende uppdaterats vilket också visar på att de nu redan på förhand, men väldigt diskret, har börjat förbereda oss för det som är på väg!


Bilden är lånad från Alicia Starnights blogg - www.aliciastarstable.blogg.se

Att förväntningarna är höga, vore även det en sann underdrift - extrema vore snarare en passande beskrivning! Genom att släppa alla små glimtar av uppdraget så har allt fler intressanta teorier om fortsättningen växt fram och dessa får en verkligen att hoppas på en part av berättelsen som verkligen varit värt sin väntan. För nog har vi fått gå och längta efter det ett bra tag..? Hur vida det är så eller inte kan man inte avgöra förrän imorgon, men jag hoppas innerligt att det är lite "längd" på det och inte allt för kort. 

Vad som gör detta uppdrag ännu mer speciellt är att nu börjar det hetta till allt mer, inte minst när den tredje ödesryttaren gör entré vilket innebär att det endast kvarstår en: Anne och hennes häst Concorde. Vad som intresserar mig mest är bakgrunden till Lisas mystiska utflykt till Grådagsbergen som det tagit hennes en väldigt lång tid att återvända ifrån..

Jag har varken spelat Starstable, Star Academy eller Starstable Legacy, vilket gör att jag inte har densamma grundfakta som många andra spelare, som kommit med sina briljanta teorier om fortsättningen. Dock är jag en trogen spelare av Star Stable Online som tycker det är himla roligt att låta tankarna vandra vilket nu har fört mig i alla fall en bit på vägen och nu återstår bara att vänta och se!

Nu är nedräkningen inne på sin sista dag innan det är dags! Är ni redo?

 

Välkommen tillbaka!

Publicerat: 2014-04-22 / 17:01:00 | Kategori: Bloggrelaterat
Det har nu passerat exakt tio dagar sedan vi tog ut påskledigt vad gällande bloggandet. Och nu ungefär en och en halv vecka senare är vi redo att sätta bloggen i rullning igen! Trots pausen och bristen på internet så har vi vid ett fåtal tillfällen inte kunnat låta bli att kika in och svara på de fina kommentarerna som ni lämnar. Dessutom så har statistiken trots vilan var tipptopp och det tackar vi så varmt för!

Så välkomna tillbaka igen efter påsk-breaket och nu kör vi!

/Cristina Silverbell & Sophia Youngstar
 
 

Påskpaus!

Publicerat: 2014-04-12 / 17:51:00 | Kategori: Bloggrelaterat
Eftersom att vi båda reser bort under påsklovet, så kommer bloggen att behöva pausas, då ingen av oss kommer att ha tillgång till internet! Men vi är tillbaka igen efter lovet och redo för en ny satsning med bloggen!
 
 

Today's

Publicerat: 2014-04-12 / 13:14:00 | Kategori: Cristina Silverbell
 
Hehh man kan ju inte låta bli när man har ny tröja! Älskar kläderna i den nya rock-shoppen! De är verkligen galet tuffa - speciellt jackorna och tröjan som jag har på bilden!
 

Uppdaterade shoppar

Publicerat: 2014-04-11 / 18:06:02 | Kategori: Cristina Silverbell

Något som jag verkligen diggar, är hur bekväma de nya shopparna blivit! Man märker att starstableteamet snappat upp våra önskemål då de senast tillkomna affärena - nu syftar jag på shoppen vid Ferdinands hästmarknad och Zed's lilla butik - har haft samma praktiska funktion! Nämligen att när man "går in i" shoppen så kan man inte se spelarna runt omkring en, alltså kan man få sig en bra titt på plagget innan man köper det! Även så kan man välja att se utrustningen/plaggen ur olika vinklar!

Denna funktion dök upp för första gången i spelet när det gjordes en upprustning av häststylisterna om jag inte minns helt fel? Dock har många önskat denna funktion till alla affärer runt om i spelet. Detta tror jag inte kommer att ske på ett bra tag eller alls för den delen, men vem vet? Det är i sig ett rätt stort projekt att rusta upp varje shopp i hela spelet.. Därför tycker jag att det räcker mer än väl om de nya affärerna som sätts upp är försedda med dessa funktioner!

 

Huvuduppdraget fortsätter..

Publicerat: 2014-04-11 / 17:18:00 | Kategori: Huvudberättelsen
Idag så fick vi äntligen ett bestämt datum för releasen av fortsättningen på huvuduppdraget! Dessutom så postade de en "smygtitt" i form av en bild på soulridern Lisa och hennes häst Starshine. Dessa ser även ut att stå vid det uråldriga trädet vid De glömda herdarna i Skördebygden. Detta är så fruktansvärt spännande och för att göra det lite enklare för både er och oss att hålla koll på dagarna fram till dagen med stort D så finns det här under en nedräkning som visar antalet dagar kvar! Nu börjar väntan..


 
dagar kvar tills huvuduppdraget fortsätter!

Berättelsen fortsätter den 23:e april...

En vacker dag så..

Publicerat: 2014-04-09 / 12:03:00 | Kategori: Cristina Silverbell
Ända sedan den dagen som de klassiska svarta friserhästarna för första gången gjorde sin debut i spelet så har jag gått och suktat över dessa magnifika varelser! Efter lite övertalande så lyckades jag tillslut få Sophia att gå med på att låta mig provrida hennes frieser Thunderblaze. Vad kan jag säga mer än att det var kärlek vid första ögonkastet.. Ahhh jag vill så gärna köpa en och tro mig, det kommer jag - så fort min ekonomi är lite stadigare!
Lite bilder jag tog när jag, i sjunde himlen, valsade runt i Skördebygden på Sophias dösnygga häst!

Ja jag är medveten om att de flesta redan köpt sin frieserhäst redan och att jag troligen är ute ungefär ett halvår senare än alla andra. Men vad spelar det för roll? Enligt mig spelar det verkligen ingen roll - tycker det känns så fånigt att hålla på och snacka om vilka hästar som är inne och ute! Vad spelar det för roll om hästen funnits i en vecka eller ett år när det inte påverkar hästens utseende eller egenskaper? Det är ju samma häst!

 

Ryktesuppdrag: Bra/Dåligt?

Publicerat: 2014-04-08 / 18:20:00 | Kategori: Cristina Silverbell

Så, idag så travade jag runt med min fina lilla pålle och gjorde de dagliga uppdragen med Jarlaheim. Det var då som tanken slog mig: Varför lägger jag ens ner tid på dessa ryktesuppdrag? Detta ledde i sin tur vidare till andra frågeställningar, men grundtanken vara alltid densamma: Har det blivit så pass mycket arbete med alla hålla ett gott rykte med alla olika ryktesfraktioner att man nästan glömmer bort varför man gör det? Kanske tyder detta på att det blivit lite för mycket? Att det blivit en sådan vana att man nu gör det utan att tänka, utan någon som helst motivation?

För inte så länges sedan så meddelade Starstableteamet att det nu kommer att gå tre gånger så fort att levla upp hästarna! Detta motiverade många spelare, bland annat mig själv, att återuppta levlingen - eftersom att nu går det ju relativt fort att ta en häst från level 1 till att vara fullevlad! 
Den ultimata uppdateringen vore ju nu om de kunde komma med något liknande vad gällande alla ryktesuppdrag, eftersom att de precis som lopp inte bara är tidskrävande - men inte alltid det roligaste! Har självklart förstått att det finns spridda åsikter om detta - vissa tycker att sånt här dagligt arbete är jättekul och det finns verkligen inget fel med det! Jag förstår verkligen tanken bakom allt detta med att bygga upp rykte med olika fraktioner för att sedan få göra uppdrag eller olika lopp i belöning, när man uppnått en viss "status" med de olika arbetsgivarna. Dock känns det som om det blivit alldeles för mycket på senaste tiden..! Min karta pryds just nu av ett flertal gula prickar som respresenterar ogjorda uppdrag. Uppdrag som jag jättegärna skulle ta mig an! Vad hindrar mig? Jo, jag har inte uppnått en tillräckligt hög ryktesnivå för att få tillgång till att köra dem.

Det är en väldigt smart grundtanke, på detta sätt så håller vi oss alltid sysselsatta mellan de olika delarna av huvuduppdragen och de andra småjobb som kommer då och då! Dessutom så blir man i princip alltid väldigt bra belönad när man kämpat sig upp till en ny ryktesnivå! Men när man blir utestängd från ett flertal uppdrag pågrund av att man inte hunnit göra dessa uppgifter varje dag, så tycker jag att själva idéen tappar gnistan. Nu talar jag för min del och det är verkligen upp till var och en att bilda sin egen åsikt om detta, men jag känner att det kommit alldeles för mycket ryktesuppdrag för att man ska ha tid och lust att faktiskt ta tag i dem, dessutom så kräver var och en av dessa ryktesfraktioner oftast väldigt mycket tid och jobb! Dessutom så blir det ju lite utav ett "tvång" när man går och suktar efter alla uppdrag och tävlingar som man ännu inte har tillgång till! 

Jag är verkligen fine med att man måste bygga upp rykte för att handla i vissa shoppar och köpa vissa plagg och utrustning, även ett fåtal lopp och uppdrag. Men det känns ju lite småbittert att vara avskärmad från så pass många uppdrag och lopp endast på grund ryktespoäng..? Så vad skulle väl muntra upp mer än att det i framtiden går snabbare att bygga upp rykte? Eller?
 
 
 

Täcken till hästarna

Publicerat: 2014-04-07 / 12:01:00 | Kategori: Bloggrelaterat
En detalj som jag gått och grubblat på länge nu är när det kommer dyka upp täcken i spelet! Har sedan långt tillbaka gått och väntat på detta, men eftersom att det inte kommit än så börjar man ju tvivla.. Ändå så vill jag mig minnas att det för inte allt för länge sedan publicerades ett inlägg där en bloggare fått chansen att ställa lite frågor till Starstableteamet och då lyckas få fram att vi inom en obestämd framtid garanterat kommer att få täcken till hästarna! Ändå kan man ju undra om de med "obestämd framtid" pratar om veckor eller månader..?

Dock kan jag förstå om de vill prioritera annat framför dessa detaljer t.ex. huvuduppdragen! Ändå kan man ju inte låta bli att längta lite.. Speciellt med tanke på att de senaste veckornas uppdateringar varit mest nya klädbutiker och korta uppdrag - missförstå inte detta som klagomål, då jag verkligen uppskattar allt som starstableteamet gör för oss! Men tänk er bara vad soft det kommer vara att kunna ta en kvällsritt på stränderna vid Fort Pinta och rida barbacka, med endast ett täcke, som skyddar från den småkyliga kvällsluften, och träns. Samtidigt som hästen sträcker ut sig i en galopp i månens sken.. AHH förstår ni hur najs?! Bara för att jag är ett sådant detaljfreak..
 
 

Ny piké: Outfit

Publicerat: 2014-04-07 / 00:25:48 | Kategori: Kläder & Utrustning
Hjälm från Västkobbens fiskeby  //  Tröja från Ferdinands hästmarknad  //  Handskar från Silverglades hästsportcenter  // Byxor från Silvergladebyn  //  Stövlar från Silvergladebyn  //  Träns från Fortpinta  //  Sadel från Firgrove  //  Schabrak från Silvergladebyn
 

Motionsrunda med min svarta skönhet

Publicerat: 2014-04-04 / 18:59:00 | Kategori: Cristina Silverbell
Ahh förlåtförlåtförlåt för den kassa uppdateringen! Själv har jag blivit sjuk och sist jag pratade med Sophia så hade hon inte en sekund över.. Det har blivit lite mycket press på senaste tiden vilket har haft dåligt inflytande över bloggen, tyvärr!

Men över till något glatt istället! Idag så tog jag ut min svarta skönhet vid namn Nightmaster för en motionsritt kring Skördebygden! Vi avverkade de flesta områdena och stannade till några gånger för att bara njuta av utsikten eller skvallra med invånarna (...) Dessutom så passade vi på att showa-off med en ny outfit som matchade oss perfekt!
 
 

April, April!

Publicerat: 2014-04-01 / 16:08:00 | Kategori: Bloggrelaterat
Glad första april allesammans! Det har vi haft i alla fall, bland annat tillsammans med våra nu fint färgglada pållar! Synd bara att man endast kan byta färg på starthästen (om man inte buggar gissar jag på..) skulle annars gärna velat tida runt med en ponny som har samma mönster som himmelen!

/Cristina & Sophia