Bluerebel: Familjens nykomling!

Publicerat: 2014-03-24 / 17:44:32 | Kategori: Cristina Silverbell

Året var 2005: det var en solig sommardag i slutet av juli, både hästar och människor var mycket upprymda av det otroliga vädret. I den bortre änden av den kilometerstora hagen, i skymundan från de andra hästarna och i den svalkande skuggan under den stora eken - låg ett utmattat tovero sto. Brevid henne sussade ett bräckligt litet föl. Som i framtiden skulle komma att lämna sin ursprungsstad El Paso, Texas och sluta upp på den mystiska ön Jorvik - under namnet Bluerebel.


Denna genombussiga pojkhäst kom till mig för inte alls länge sedan, men har redan blivit en del av familjen Silverbell. Med en personlighet på miljonen så lyckas han på något underligt sätt dra med sig varenda häst omkring honom ut på nya upptåg! Men dra inga förhastade slutsatser - trots sitt hetsiga temperament så är han snäll som ett lamm vid både ridning och skötsel. Även om han är utav den lite grövre modellen så hoppar han som en katt och är snabb som vinden. Med andra ord: En riktig drömhäst!


Det ska bli otroligt spännande att fortsätta skola honom på de högre nivåerna inom dressyr, då han än så länge verkar ha lätt för det mesta!
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback