We are on our way!

Publicerat: 2014-05-31 / 14:18:00 | Kategori: Sophia Youngstar
Efter mycket tid framför datorn har jag nu äntligen lyckats få upp Wildflower till level 12 - vilket känns mer än bra! Nu är vi äntligen på banan och med lite tur så kommer jag kunna röja undan de tre kvarstående levlarna inom de kommande dagarna. Så med lite tur så kommer jag inom loppet av ett par dagar att ha två fulllevlade hästar i stallet. Och jo tack, jag är medveten om att de flesta nu har alla hästar i sitt stall i level 15, men som ni förstår så är jag inte sådär jätte motiverad vad gällande levling.. Önska oss lycka till!
 
 

Some days off

Publicerat: 2014-05-31 / 14:11:11 | Kategori: Bloggrelaterat
Okej hörni, idag så var det exakt 15 dagar sedan vi skrev senaste inlägget! Eftersom att 15 dagar är över 2 veckor så måste vi nu verkligen erkänna oss som usla på att hålla bloggen under ständig uppdatering.. Men istället för att sitta och be om ursäkt, även om ett litet förlåt inte vore helt fel just nu, utan istället fokusera på att försöka sparka igång bloggen igen och uppnå en åtminstonde dräglig uppdatering! Så vi hoppas att ni kan ha lite tålamod med oss då det varit sjukt mycket på senaste tiden och nu istället blicka framåt - hoppas på det bästa!
 
 

Outfit 16/5

Publicerat: 2014-05-16 / 17:04:02 | Kategori: Kläder & Utrustning
 Hjälm - Marleys bondgård  //  Tröja - Jarlaheim  //  Handskar - Firgrove  //  Byxor - Silverglade byn  //  Stövlar - The fashionbarn  //  Träns - Jarlaheim  //  Sadel - Jarlaheim  //  Schabrak - Valedale  //  Benlindor - Jarlaheim  
 

Så det är ju roligt och sådär..

Publicerat: 2014-05-15 / 16:36:52 | Kategori: Cristina Silverbell
För er som missat det så kan man nu vinka i spelet, detta gör ni genom att skriva "/" i chatten.

Det var ju lite smårandom att vi helt plötsligt kan vinka! Därmed inte sagt att jag inte uppskattar funktionen, för även om den dök upp lite spontant, så är den ju absolut roande! Tyckte dock att det var dåligt av Starstable att inte meddela oss om detta på nyhetssidan, då detta ändå är ett steg framåt i utvecklingen av karaktärerna. Men vem vet - det kanske beror på att funktionen inte är fullkomlig än och att de ska fortsätta utveckla detta på något sätt? 
 

Kvällsritt på Everwindfälten

Publicerat: 2014-05-13 / 18:00:00 | Kategori: Sophia Youngstar
Är det ens möjligt att se sig mätt på denna häst? Trots att jag haft Silvermist ett bra tag nu, så slutar jag aldrig att häpnas över hur otroligt snygg hon är! De arabiska fullbloden måste vara den mest häpnadsväckande hästrasen som starstableteamet levererat hittills. Deras graciösa steg, smäckra fysik och fina färger - var verkligen något som fortsatte att bygga ut spelupplevelsen!
 
 

Välkommen tillbaka paddock!

Publicerat: 2014-05-12 / 20:52:00 | Kategori: Cristina Silverbell
Det var verkligen påtiden att den omkringresande hästmarknaden tog sitt pick och pack och flyttade sig någon annanstans lagom i tid till förra veckans uppdatering..! Får erkänna att jag saknat tillgången till paddocken utanför Jorvikstallet under tiden Ferdinands hästmarknad parkerat sig där. Men nu, när de äntligen flyttat sina färgglada vimplar och vagnar till Fort Pinta istället, så känns det fantastiskt att få paddocken för oss själva igen!

Tin Can hyllningströja

Publicerat: 2014-05-11 / 18:55:00 | Kategori: Cristina Silverbell

Har rätt länge varit inne på att köpa någon av tröjorna som hör till hyllningskläderna till soulriderhästarna som släpptes samtidigt som fortsättningen av huvudberättelsen. Var först väldigt tveksam till tröjorna med Tin Can & Concorde då jag inte tyckte att färgerna var något att hurra över precis.. Tror dock att jag får äta upp min ord nu då jag börjat gilla den orange-gula Tin Can tröjan! Så idag slutade med att jag köpte den - skulle tyvärr inte i efterhand säga att den vart värt de 125 SC som jag fick betala för den. Men snygg är den! 
 

Höjdpunkten under levling

Publicerat: 2014-05-09 / 17:32:00 | Kategori: Cristina Silverbell
Det bästa med att levla en ponny är utan tvekan när det är dags att köra loppet ute på ponnyudden. Detta är mitt absoluta favoritlopp eftersom att, till att börja med så blir ju allt tusen gånger sötare när det har ordet "ponny" i namnet, musiken är urmysig och själva banan i sig är väldigt trevlig - rätt simpla vägar och väldigt stor mysfaktor när man rider ner på stranden! Hoppas det kommer flera liknande lopp, då de verkligen ger lite färg åt den annars så gråa levlingsrundan!

 

Outfit nr.32

Publicerat: 2014-05-09 / 13:35:00 | Kategori: Cristina Silverbell
Hjälm från Västkobbens Fiskeby // Piké från Hästmarknaden // Ridbyxor från Hästmarknaden // Stövlar från Uppdrag // Handskar från Silvergladebyn // Träns från Fort Pinta // Sadel från Jarlaheim // Filt från Moorland // Benlindor från Fort Pinta

Vad tycker ni? Måste medge att jag blev riktigt nöjd med dagens outfit! Bellan klädde verkligen i gult - så denna matchning kommer att användas mycket flitigt på henne i fortsättningen. Måste nog erkänna att jag alltid tyckt om just gult på svarta hästar - eller som nu svarta skäckar!

Puhh..

Publicerat: 2014-05-08 / 17:37:12 | Kategori: Cristina Silverbell
Efter förra veckans uppdatering då hästmarknaden i paddocken vid Jorvikstallet packades ihop och reste vidare till Fort Pinta: Så placerades ju de Frisiska sporthästarna och den senast tillkomna Andalusiern ut på lite olika stall runtom Skördebygden - De finns alltså fortfarande kvar i spelet, trots att marknaden flyttat! Detta är dock lite synd, hade varit lite kul omväxling med lite limited edition-hästar..

Vad denna flytt resulterade: Var att en vissa lite äldre hästraser försvann tillfälligt - vilket helt ärligt skrämde mig rejält! Har alltid haft ett gott öga till den Westfaliska hästen som tidigare stod i säljstallet vid Paddockön och när jag inte längre kunde finna den blev jag extremt besviken.. För någon gång i framtiden så kommer jag att ta hem den, det enda som är osäkert är när. Men som tur var så dök den upp igen nu i veckans uppdatering och går istället att hittas vid Fort Pinta, där hästmarknaden nu slagit sig till ro tillfälligt!

Tycker förresten att det verkligen var på tiden att vi fick vår paddock tillbaka! Har snappat upp att det inte bara är jag som tyckt att det varit otroligt irriterande när paddocken utanför Jorvikstallet varit oåtkomlig för oss att nyttja under tiden som hästmarknaden hållit till där!
 
 

Darkmagic (Bellatrix)

Publicerat: 2014-05-08 / 17:07:00 | Kategori: Cristina Silverbell
"Jag kommer inte att köpa några nya hästar innan det kommit någon ny hästras"

Så länge varade det löftet.. Jag tycker faktiskt att jag varit rätt duktig på att hålla mig borta från hästköp! I alla fall fram tills igår när de tre nya jorvikponnysarna anlände tillsammans med den resande hästmarknaden som nu mera slagit läger bortom ponnypråmen på långbryggan vid Fort Pinta. Och vad ska man säga förutom att de små nytillskotten tog mig med storm - speciellt den svarta skäcken, som efter en natts tänkande köpte jag nu äntligen en av dem!

Eftersom att jag just nu är inne i en form av Harry Potter-extas - i och med 16 års jubileumet av The Battle of Hogwarts - så visste jag dessutom snabbt vad den skulle heta. Den småsluga blicken, busiga utseendet och kaxiga intrycket. Självklart var det en liten Bellatrix som stod framför mig! Eftersom att detta inte finns som alternativt namn så heter hon Darkmagic, men tilltalsnamnet är då Bellatrix eller Bellan!

Då har man minsann två stycken svarta skäckar i stallet! Inte bra Cristina, inte bra..
 
 

Vem sade att uppdragskläderna var tråkiga?

Publicerat: 2014-05-01 / 20:13:00 | Kategori: Cristina Silverbell
..Inte jag i alla fall! Nej fysjutton vad jag diggar glasögonen man fick i uppdraget som medföljdes vid den senaste onsdagsuppdateringen! Kan ju inte riktigt ta dem seriöst, men nåväl! Överlag så gillar jag verkligen hur de arbetar med att öka på utbudet av stilar och även om inte alla nya plagg faller mig i smaken så får man sig ju ett gott skratt när ideerna utmärker sig på olika speciella sätt - som dessa väldigt i ögonfallande (hahaha..) glasögon!

Det enda jag har att klaga på var hur otroligt kort det här uppdraget var! Det kändes som ett väldigt tappert försök att fylla ut veckans uppdatering med tanke på hur mycket arbete som lagts till releasen av fortsättningen på huvuduppdraget som nu kom för exakt 8 dagar sedan. Men det här uppdraget i sig hade ingen längd alls och var verkligen bara i syfte att leverera ett par glasögon som likagärna kunde dykt upp i en shop. Dock kan man ju inte klaga på gratis accesoarer!