Donald & Donald

Publicerat: 2013-10-20 / 15:56:00 | Kategori: Sophia Youngstar
Nu när byggmästaren Donald uppe vid Nilmers högland har anlänt, så finns det för tillfället två stycken Donald på Jorvik! Vi känner ju redan till vår gode vän Donald skräddaren i Silvergladebyn - så då kan man undra lite varför Starstableteamet bestämde sig för att ge oss en till? Har dem kanske glömt bort vår stackars skräddare eller hade fantasin helt enkelt tagit slut..? Nåja, bättre med en Donald för mycket än en Donald för lite! Inte sant?
 
 
 
 
 

Min prinsessa

Publicerat: 2013-10-20 / 12:46:22 | Kategori: Cristina Silverbell

Åhh jag dör vad snygg den här hästen är! Blir lika hänförd varje gång man på måfå knäpper lite bilder och sedan ser hur fina dessa bilder faktiskt blev! Vad annars när man har en sådan pingla till häst ;) Måste varit det bästa köp jag gjort. Jag fullkomligt avgudar Andalusiernas (frieser hästarnas också för den delen) rörelser. Är dock glad att man kan byta man, då jag är beroende av att få vara åtminstonde lite unik. Haha jag vet att det är svårt att vara unik då det är så otroligt många som faktiskt spelar Starstable, men man kan ju alltid fantisera lite..!

 

Cristina's hästar

Publicerat: 2013-10-10 / 18:03:00 | Kategori: Övrigt

Nykär som attans

Publicerat: 2013-10-10 / 17:10:38 | Kategori: Cristina Silverbell
"Okej Cristina, du skulle inte våga. Nej du skulle bara inte våga köpa en till häst. Du har redan fler än du klarar av att ta hand om. Dessutom, kom ihåg att det kommer fler raser? Vill du inte spara dig till då? Tycker du verkligen att det är värt det, att bränna alla dina ihopsparade pengar, på en häst som du säkert tröttnar på.."

Under det senaste dygnet har dessa tankar & hundra till, i samma stil, bubblat runt i mitt huvud. Wow, jag menar andalusierna är ju verkligen maffiga. Och får en sådan som jag, med andra ord en person som gått omkring och drömt om en frieser ända sedan dem dök upp i spelet, är ju detta helt perfekt! Något nytt & unikt. Men med varje stundande hästköp kommer också ångesten..

När jag för precis 1h sedan med darrande hand valde hästnamn & sedan lät muspekaren försiktigt glida mot köp knappen, så hade jag så mycket ångest. Jag vet att detta är ett spel, men shit vad seriöst man tar det ibland!! Och ångesten bara ökade när jag red till mitt hemstall. Vilket misstag tänkte jag, borde valt en annan häst. Varför den just denna krake, dessutom har ju varenda kotte på Starstable denna. Misstag, misstag, misstag.'
 
Men det var när jag för första gången satt upp på min nya springare som allt förändrades. Känslan slog emot mig som en våg & mina ögon blev lika stora som tefat! Jag var kär. Då i den stunden insåg jag att detta var det bästa köp jag någonsin gjort ända sedan jag blev SR för första gången. Från ryggen på min nyupptäckta drömhäst, var världen vackrare än någonsin. När vi sedan tog några trevande första steg så släppte spärren helt! 

Jag, Cristina Silverbell, står nu som en stolt ägare till en andalusier. Autumnrain, heter hon. Hon är ett kraftfullt sto på 7 år och köptes från hästhandlaren som just nu slagit upp lägret vid vingården. Hon är det mest unika häst jag någonsin sett & kan inte jämföras med någon annan jag sett. Trots att hon just anlänt till stallet, har hon redan tagit på sig rollen som ledarhäst. Graciöst så visar hon mina andra pållar vägen, självsäkert och med massiva steg. 

Jösses hörni..

 

Redigering

Publicerat: 2013-10-06 / 15:37:00 | Kategori: Sophia Youngstar
Idag fick jag värsta rycket & blev assugen på att redigera. Så ungefär en timme senare, sitter jag här med två modifierade bilder på mig och min käre springare. Som ni ser så gick jag på prinsesstemat, som jag alltid varit lite småkär i - speciellt när prinsessan rider på sin vackra häst i solnedgången och ååhh *-* Ah här är resultatet, som ni kanske ser har jag fixat håret, klänningen, handskar och lite andra smådetaljer!
 
 
 

Star Stable TVÅ ÅR!

Publicerat: 2013-10-02 / 18:19:08 | Kategori: Uppdateringar
Wow helt galet att Star Stable fyller två år! Det känns fortarande som om det bara var igår som jag klickade på den gröna 'spela nu!' knappen för första gången.. Men ändå så har jag hunnit uppleva så mycket, tack vare detta spel har jag knytit kontakter och funnit helt fantastiska vänner som jag kanske aldrig hade mött, om det inte vore för SSO. Självklart slår dem på stort & firar med ballonger, fyrverkerier och precis som förra året: ett helt unikt födelsedags-set för häst och ryttare. Riktigt najss äre! 8D HA EN URGRYM TVÅ ÅRS DAG ALLESAMMANS! you're worth it ♥